Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Optimal barberingsrutine: Bruk av riktig produkt for best resultat

Optimal barberingsrutine: Bruk av riktig produkt for best resultat

En vellykket barbering av ansiktet avhenger av flere faktorer, og et viktig aspekt er valget av barberingsprodukt. VITA har et bredt utvalg av produkter, og det kan være vanskelig å vite hvilket produkt som passer deg og dine behov.

Barberingsskum & Barberingsgel

Barberingsskum og barberingsgel er ideelt for de med normal til tørr hud og en jevn skjeggvekst. Barberingsskum og gele gir god fuktighet og glid under barbering, noe som gjør dem egnet for å få en jevn barbering på de fleste skjeggtyper.
Barberingsskummet er en populær form for barberingsprodukt som kommer i en trykkbeholder og skummer når den påføres. Fukt ansiktet med varmt vann, rist beholderen og påfør skummet jevnt på området som skal barberes. Massér forsiktig inn i huden og begynn barberingen.
Barberingsgel er en gelbasert formel som gir fuktighet og glid under barberingen. Påfør et jevnt lag og massér forsiktig inn i huden på området som skal barberes. Unngå å bruk for mye gel da det kan føre til klumpete skum.

Barberingssåpe

Barberingssåpe er ideelt for de med tykt og grovt skjegg. Den tette skummen som dannes ved bruk av barberingssåpe, bidrar til å løfte skjegghårene opp og gir bedre glid under barbering. Barberingssåpe er en fast såpe som brukes sammen med en barberkost for å lage skum. Fukt barberkosten med varmt vann og pisk opp barberingssåpen til det dannes et fyldig skum. Påfør skummet jevnt på området som skal barberes og barber forsiktig.

Barberingskrem

Barberingskrem er allsidig og egnet for de med forskjellige skjeggtyper. Den myke konsistensen gjør det enkelt å påføre kremen jevnt, og den gir god fuktighet og glid under barbering.Barberingskrem kan påføres direkte på huden uten bruk av barberkost. Fukt ansiktet med varmt vann, ta en liten mengde barberingskrem og påfør den jevnt på området som skal barberes. Massér forsiktig inn i huden og begynn barberingen.

Barberingsolje

Barberingsolje er spesielt nyttig for de med sensitiv hud eller utsatt for irritasjon etter barbering. Oljen gir ekstra glid og beskyttelse, og kan bidra til å redusere irritasjon og inngrodde hår. Fukt ansiktet med varmt vann, påfør et tynt lag med barberingsolje på området som skal barberes. Massér forsiktig inn i huden. Bruk kun en liten mengde barberingsolje, da oljen kan gjøre det vanskelig å få godt grep på barberhøvelen.