Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Steg-for-steg guide til sunne og sterke negler: Bekjemp tørrhet og skjørhet

Steg-for-steg guide til sunne og sterke negler: Bekjemp tørrhet og skjørhet

Å ha en god neglepleirutine er ikke bare viktig for personlig hygiene, men også for å opprettholde vakre og velstelte negler. Ved å holde neglene rene, forhindrer du oppsamling av smuss og bakterier, og holder dem glansfulle. Spesielt i de kaldere månedene, er det viktig å gi ekstra oppmerksomhet til neglene for å unngå vanlige problemer som tørre, sprø negler og tørre neglebånd. Vi gir deg tipsene for å pleie neglene dine, slik at de forblir sterke, sunne og vakre!

Slik redder du dine negler

Begynn med rene og ulakkerte negler. Fil og form neglene dine med Trind glassfil før du fortsetter.

Bruk Depend peelingpenn for å rengjøre negler og neglebånd. På denne måten fjerner du overflødig talg og døde hudceller og sørger for å få en perfekt base til rutinen.
Steg 1: Påfør Trind Cuticle Remover på neglebåndene for å mykne og fjerne overflødig neglebånd. La den virke i fem minutter og skyv neglebåndene tilbake. Vask hendene godt etter bruk.

Beter neglebåndskutter er et perfekt verktøy for dette steget, da den har en flat side som brukes for å skyve neglebånd og en kutter som kan brukes forsiktig hvis det er mye neglebånd som skal fjernes.
Steg 2: Påfør Trind Cuticle Balsam på neglebåndene for å tilføre fukt og forhindre uttørking. La den virke i et par minutter og masser inn overskuddsprodukt. For best effekt, bruk den gjerne morgen og kveld.

Neglebåndsbalsam

Steg 3: Påfør Trind Nail Balsam på neglene for å forhindre at de sprekker og fliser seg.
La den virke i et par minutter og masser inn overskuddet i neglene og neglebåndene til de er helt tørre.

Neglebalsam

Steg 4: Påfør et lag Trind Nail Repair hver dag i minst to uker som en neglelakk.
Fjern alltid det forrige laget før du påfører nytt med Trind acetonfri neglelakkfjerner.

Nail Repair er en effektiv negleforsterker som gjør neglene vakre og sterke og kommer både i transparent og ulike farger.
Steg 5: Avslutt med å påføre Trind Hand Repair på hendene. Denne unike håndkremen stimulerer produksjonen av nye hudceller og er med på å beskytte dem slik at du får silkemyke hender. Bruk denne morgen og kveld og optimalt resultat.
Vi håper at denne artikkelen har inspirert deg til å starte din egen neglepleierutine!
Da er i så fall Trinds neglepleieprodukter er et fint sted å starte med.

De er designet for å gi omfattende pleie og beskyttelse for neglene. Deres produkter, ofte beriket med naturlige ingredienser og vitaminer, er utviklet for å styrke neglene, fremme sunn vekst og forbedre neglenes generelle utseende.