Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud

Brukeromtaler

Innsamling, behandling og presentasjon av brukeromtalergrå2.jpg

Vi ønsker at våre kunder skal ha god informasjon om produktene på VITA.NO, slik at det er enklere å velge produkter man blir fornøyd med. Derfor kan alle som besøker VITA.NO skrive produktomtaler og gi produktene en stjernerangering. Vi sender også ut mail 2-3 uker etter en bestilling, der kunden kan vurdere alle produkter man har handlet. Hvis omtalen gjelder et produkt som er relevant for en av VITAs produktsider, for eksempel nokalife.no, vil omtalen også publiseres der.

Lipscore - Produktomtaler & stjernerangering av produkter 

grå2.jpg

Vi benytter verktøyet Lipscore for å hente inn reviews. For å legge inn en anmeldelse av et produkt direkte på siden må kunder logge seg inn via en Facebook-, Twitter-, eller Google konto, og man kan velge mellom å publisere med fullt navn eller fornavn og forbokstaven i etternavnet. Dette er for å unngå spam, upassende og urelevante tilbakemeldinger. 

Produktene vurderes fra 1 til 5 stjerner, hvor 1 stjerne tilsier at man er svært misfornøyd med produktet, og 5 stjerner tilsier at man er svært fornøyd med produktet. Stjernerangeringen av et produkt er basert på gjennomsnittet av stjernene som anmelderne har gitt produktet. Antall vurderinger som er til grunn for den totale stjernerangeringen er oppgitt i parentes ved siden av stjernene.

Alle produktomtaler og stjernerangeringer vil bli publisert - uansett om disse er positive eller negative. 

Ettersom vi ønsker at produktanmeldelser skal være relevante for våre kunder kan vi slette kommentarer eller produktanmeldelser som ikke omhandler det aktuelle produktet. Spam og upassende meldinger vil også slettes. 

Dersom du mot formodning opplever at din produktomtale ikke er blitt publisert, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@vita.no.