for a million
kinds of beautiful
Meny

Innsamling, behandling og presentasjon av brukeromtaler

 

Trustpilot

Vi jobber hele tiden med at våre kunder skal være mest mulig fornøyd med handleopplevelsen på VITA.NO, og ønsker derfor tilbakemelding fra våre kunder. For å samle inn slike tilbakemeldinger benytter vi Trustpilot, som sender ut en epost til våre kunder noen dager etter fullført kjøp.

Alle anmeldelser våre kunder skriver vil bli publisert hos Trustpilot - uansett om disse er positive eller negative.

 

Produktomtaler & stjernerangering av produkter

Vi ønsker at våre kunder skal ha god informasjon om produktene på VITA.NO, slik at det er enklere å velge produkter man blir fornøyd med. Derfor kan alle som besøker VITA.NO kan skrive produktomtaler og gi produktene en stjernerangering.

Produktene vurderes fra 1 til 5 stjerner, hvor 1 stjerne tilsier at man er svært misfornøyd med produktet, og 5 stjerner tilsier at man er svært fornøyd med produktet. Stjernerangeringen av et produkt er basert på gjennomsnittet av stjernene som anmelderne har gitt produktet. Antall vurderinger som er til grunn for den totale stjernerangeringen er oppgitt i parentes ved siden av stjernene.

Alle produktomtaler og stjernerangeringer vil bli publisert - uansett om disse er positive eller negative.

Ettersom vi ønsker at produktanmeldelser skal være relevante for våre kunder, vil vi ikke publisere kommentarer eller produktanmeldelser som ikke omhandler det aktuelle produktet.

Godkjenning av produktomtaler skjer med jevne mellomrom, men det kan ta noe tid før anmeldelser publiseres på VITA.NO. Dersom du mot formodning opplever at din produktomtale ikke er blitt publisert på VITA.NO, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@vita.no.

 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.