Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud

Om VITA

VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag 115 butikker fordelt over hele Norge, inkludert nettbutikken vita.no. Den første VITA-butikken ble åpnet i Oslo i 1981. VITA er dedikert til å skape en verden der alle kan være seg selv og omfavne sin unike skjønnhet. Hos oss får du mer enn bare en butikkopplevelse – det er et fellesskap bygget på lidenskap for skjønnhet, helse og velvære.


Vår dype forpliktelse til god service og høy produktkunnskap er det som skiller oss ut. Vi forstår at skjønnhet er mer enn bare produkter – det handler om å føle seg bra både innvendig og utvendig. Vårt dedikerte team av eksperter er alltid klare til å veilede deg gjennom vårt omfattende utvalg av kjente merkevarer til konkurransedyktige priser.

Hos Vita er vi mer enn bare en butikk. Vi er en destinasjon hvor våre kunder kan søke inspirasjon, gode råd og førsteklasses produkter innen skjønnhet, helse og velvære. Enten du er på utkikk etter den perfekte leppestiften, den ideelle hudpleierutinen eller ønsker å utforske nye trender, har vi alt du trenger for å realisere din skjønnhetsvisjon.

Vi tror på kraften i skjønnhet til å forsterke selvtillit og glede. Vår visjon er å være en pålitelig støttespiller på din skjønnhetsreise, uansett hvilken retning den tar. Velkommen til Vita, hvor skjønnhet møter kunnskap, og din velvære er vår prioritet: Hele livet. Hele deg.

Se oversikt over våre butikker her!

Nettbutikken VITA.NOgrå2.jpg

På VITA.no finner du et bredt spekter av produkter i alle skjønnhetskategorier. VITA.no er kjent for rask leveringstid og stort utvalg! Alle våre produkter kommer direkte fra autoriserte leverandører og er garantert ekte. Vårt autostore- plukk system sikrer nøyaktige bestillinger og rask håndtering for å sikre at du får akkurat det du har valgt. Når du bestiller hos oss pakker våre fantastiske lagermedarbeidere varene dine innen 24 timer, og bor du er på Østlandet og bestiller før kl 12 (mandag til fredag), kan du forvente å motta varene dine allerede dagen etter. Det kaller vi lynrask levering! Vi tar dine behov på alvor og ønsker å gi deg en praktisk og sømløs handleopplevelse.

Med vårt intuitive og brukervennlige grensesnitt er det enkelt å finne produktene du trenger. Husk at du alltid kan ta kontakt med oss på mail, chat, telefon eller i butikk dersom du har spørsmål.

Velkommen til VITA.NO, ditt online skjønnhetsparadis hvor vi setter dine behov først og streber etter å gi deg den beste handleopplevelsen i ditt eget hjem!

Eieregrå2.jpg

VITA er eid av VITA Group AS. Organisasjonsnummer: 923 592 784.