Fraktinfo

Vita.no tilbyr 5 ulike leveringsmetoder. Hvilke leveringsmetoder som er tilgjengelig for deg avhenger av ditt postnummer. Leveringstider for de ulike fraktalternativene gjelder fra det tidspunktet ordren er pakket og blir sendt fra vårt lager. Du vil da motta en sendingsbekreftelse på e-post. Bestiller du før kl. 12 blir pakken normalt sendt innen neste virkedag. Avvik kan forekomme under perioder med stor pågang. 

ANBEFALT LEVERINGSMETODE FOR GARANTERT HJEMLEVERING/KONTAKTLØS LEVERING:

Kolonial - Kr 29.-
Express/Kveldslevering (1-2 dager)
Pakken leveres med bud hjem til deg på 1-2 dager. Du mottar SMS for valg av dato når kolonial.no har mottatt pakken. Levering skjer i 1 times tidsluke mellom kl. 16 og 22, og du får løpende oppdateringer underveis på sms. Kontaktløs levering på dørmatte kan velges. Løsningen er tilgjengelig på Østlandet og ca 50% av Norges befolkning. Du trenger IKKE være kolonial-kunde for å benytte deg av dette alternativet! *Kun tilgjengelig for utvalgte postnumre.

 

ANDRE ALTERNATIVER:
Helt hjem - Kr 39/ Gratis over 199,-
Helt Hjem Express (1-3 dager)
Pakken leveres direkte i postkassen, på dørmatten eller i pose på krok på døren eller postkassen over natten med postbudet. Estimert leveringstid er 1-3 virkedager, men avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Du vil motta en sms når pakken er levert (OBS: Tidspunktet du mottar sms vil avvike fra faktisk leveringsstidspunkt og er kun ment som en bekreftelse og påminnelse om å hente pakken utenfor).

Dersom pakken er for stor for postkassen din, postkassen er låst eller Helt Hjem ikke har budrute på din adresse vil varene sendes til et av Helt Hjem sine leveringssteder. Bor du i et område hvor Helt Hjem ikke har eget utleveringssted vil pakken sendes videre til PostNord som leverer til et av sine utleveringssteder. I slike tilfeller må man beregne noen dager ekstra i leveringstid. Pakken kan spores.

Bring/Posten - Kr 39/ Gratis over 199,-
Pakke i postkassen (1-4 dager)
Pakken leveres direkte i postkassen. Dersom pakken er for stor for din postkassen vil pakken sendes til nærmeste postkontor. Estimert leveringstid er 1-3 virkedager men avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Pakken kan ikke spores.

Bring/Posten - Kr 39/ Gratis over 199,-
Hent selv (1-4 dager)
Pakken leveres til ditt lokale postkontor/hentested. Du vil motta hentemelding på sms når pakken er klar for henting. Estimert leveringstid er 1-3 virkedager men avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Pakken kan pores.

SVOSJ - Medlemskap/ Gratis for medlemmer av SVOSJ
Helt Hjem Express (1-3 dager)
SVOSJ er et medlemskap som gir deg ubegrenset fri frakt og eksklusive fordeler hos en rekke nordiske nettbutikker. Pakkene blir levert av Helthjem, som er vårt raskeste leveringsatlernativ. *Avhenger litt av hvor i landet du bord i.