Fraktinfo

Vita.no tilbyr 4 ulike leveringsmetoder:

Helt hjem
Helt Hjem Express (1-3 dager)

Pakken leveres direkte i postkassen eller på dørstokken. Estimert leveringstid er 1-3 virkedager, men avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Dersom pakken er for stor for postkassen din eller Helt Hjem ikke har budrute på din adresse vil varene sendes videre til Post Nord slik at varene kan hentet på et utleveringsted nær deg. I slike tilfeller må man beregne noen dager ekstra i leveringstid. Pakken kan spores.

Bring/Posten
Pakke i postkassen (1-3 dager)
Pakken leveres direkte i postkassen. Dersom pakken er for stor for din postkassen vil pakken sendes til nærmeste postkontor. Estimert leveringstid er 1-3 virkedager men avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Pakken kan ikke spores.

Bring/Posten
Hent selv (1-3 dager)
Pakken leveres til ditt lokale postkontor/hentested. Du vil motta hentemelding på sms når pakken er klar for henting. Estimert leveringstid er 1-3 virkedager men avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Pakken kan pores.

SVOSJ
Helt Hjem Express (1-3 dager)
SVOSJ er et medlemskap som gir deg ubegrenset fri frakt og eksklusive fordeler hos en rekke nordiske nettbutikker. Pakkene blir levert av Helthjem, som er vårt raskeste leveringsatlernativ. *Avhenger litt av hvor i landet du bord i. 


Sender du din bestilling før kl.12 i ukedager, pakker vi den og sender den samme dag. Bestiller du på et senere tidspunkt, pakker vi ordren dagen etter din bestilling. Gjelder Vanlig leveringstid er 1-3 dager. Pakken kan spores.