Frakt og retur

Hos VITA har vi fri frakt og retur! Les mer om våre leveringsalternativer og retur under. Dersom du har spørsmål om din frakt eller retur kan du alltid ta kontakt med vår kundeservice på mail, telefon eller chat.

Fraktalternativergrå.jpg

Helt Hjem
Pakken leveres direkte i postkassen, på dørmatten eller i pose på krok på døren over natten med postbudet. Estimert leveringstid er 1-2 virkedager på Østlandet, og 1-4 dager i resten av landet. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Du vil motta en sms når pakken er levert (OBS: Tidspunktet du mottar sms vil avvike fra faktisk leveringsstidspunkt og er kun ment som en bekreftelse og påminnelse om å hente pakken utenfor).

Dersom pakken er for stor for postkassen din, postkassen er låst eller Helt Hjem ikke har budrute på din adresse vil varene sendes til et av Helt Hjem sine leveringssteder. Bor du i et område hvor Helt Hjem ikke har eget utleveringssted vil pakken sendes videre til PostNord som leverer til et av sine utleveringssteder. I slike tilfeller må man beregne noen dager ekstra i leveringstid. Pakken kan spores.

Bring - Pakke i postkassen
Pakken leveres direkte i postkassen. Dersom pakken er for stor for din postkassen vil pakken sendes til nærmeste postkontor. Estimert leveringstid er 1-5 virkedager men avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid.

Bring - Hent selv (Norgespakke)
Pakken leveres til ditt lokale postkontor/hentested. Du vil motta hentemelding på sms når pakken er klar for henting. Estimert leveringstid er 1-5 virkedager men avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Pakken kan pores.

Retur

grå.jpg

Hos VITA har vi gratis retur med Helthjem. Angreretten forutsetter at varen returneres innen 14 dager etter at vi har mottatt beskjed om bruk av angrerettvaren og at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen. Dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. Kosmetikk er å anse som hygienevarer, ref. angrettsloven §22 g), og er ikke egnet for retur dersom forseglingen er blitt brutt etter levering. Det gjøres kun unntak for denne regelen ved dokumentert allergisk reaksjon, for varer som er utgått på dato og/eller ved mangel på varen.

Viktig informasjon om retur
Du kan velge mellom følgende returalternativer:

·         Helthjem retur fra dørmatte/postkasse
Vi henter returen fra dørmatten eller postkassen din der vi har dekning. Du får detaljert informasjon om hvor du skal legge pakken når returen er booket. Du kan ikke ta denne returen til et Helthjem innleveringssted.

 Returnerer du fra dørmatten/ postkassen vil du få opp en returkode etter fullført returbestilling. Ta vare på den. Denne skriver du på returen og kan bruke den til å spore.

·         Retur via Helthjem innleveringssted
Innlevering til Helthjem pickup point. Helthjem vil frakte pakken tilbake til vårt lager. Du kan levere pakken til alle Helthjem sine innleveringssteder. Der Helthjem ikke har dekning vil du måtte levere til nærmeste Postnord-innleveringssted. Dette vil i tilfelle bli oppgitt ved booking av retur.

For å finne ditt nærmeste hentested, klikk her.

Returnerer du via innleveringssted vil du få opp en returseddel som PDF-fil. Denne printer du ut og fester du godt på returen og leverer til Helthjem innleveringssted.

Hvilke returalternativ som er tilgjengelig for deg avhenger av din adresse.

  • IKKE skriv på returkoden eller lim på returseddelen direkte på varens emballasje. Hvis du mottok din vare i en større eske og bare returnerer deler av din bestilling, kan du bruke varen i esken, en plastpose eller annen innpakning. Husk å fjerne eller krysse godt over gammel sendingslapp dersom du bruker samme eske til å sende retur.

  • Varer som er kjøpt på vita.no kan dessverre ikke returneres i en av våre butikker. Varen må returneres til vår nettbutikk. Pengene dine vil bli refundert/fakturaen din vil bli slettet så snart vi har mottatt din retur.

Book din retur HER
 

Kontakt oss

Telefon: 22 57 69 50
E-post: kundeservice@vita.no

Åpningstider for chat og telefon
Mandag - Fredag: 09:00-15:00