Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Guide til myke og pene føtter

Guide til myke og pene føtter

For å oppnå herlig myke og velstelte føtter, trenger føttene oppmerksomhet året rundt. Her får du tips til hvordan du bør pleie føttene dine!
 1. Fjern tørr og hard hud

  Bruk en fotfil for å fjerne tørr og hard hud fra føttene. For best mulig resultat bør du begynne med et fotbad som mykner og bløter opp føttene, og dermed gjør det lettere å file bort hard hud. Etter fotbadet bruker du en fotfil og filer bort den tørre og harde huden. Føttene bør files jevnlig, rundt gang i uken. Pass på at å ikke file for hardt eller for mye, da dette kan medføre at føttene produserer mer av den harde huden for å beskytte seg.

  Det finnes både vanlige fotfiler og elektriske fotfiler, så her er det bare å velge den du liker best.

 1. Eksfolierende «fotsokker»

  Dersom du også har hard og tørr hud på tær eller andre områder som det er vanskelig å nå med en fotfil, kan eksfolierende sokker være effektive i kampen mot tørr hud.

  Slike eksfolierende sokker eller «fotpeeling» fjerner hard hud fra hele foten, slik at hele foten blir myk og smidig.

  Skal du bruke fotpeeling bør du imidlertid planlegge litt i forveien, da behandlingen medfører at føttene flasser bort hard hud i opptil 2 uker etter at behandlingen startet.

  Slik fotpeeling er blitt veldig populært, og faktisk er Baby Foot Peeling er en av våre kunders favorittprodukter!
 1. Fotkrem og fotmaske

  Føttene trenger fuktighet, så en god fotkrem bør brukes jevnlig slik at føttene holder seg myke og smidige. Ønsker du en skikkelig pleiende kur for føttene kan du til og med prøve en maske til føttene!
 1. Klipp og fil neglene

  Neglene bør klippes og files slik at de ser pene ut. Husk at tånegler bør klippes rett av, ikke i en halvsirkel som mange ofte gjør. Det er i stedet bedre å file hjørnene på neglen etter du har klippet, slik at kantene ikke skader huden rundt neglen. Du kan gjerne bruke neglesaks og negleklipper som er tilpasset tåneglene, så er det enklere å klippe riktig.

  Ønsker du å file neglene på en effektiv måte, kan du prøve en elektrisk neglefil!
 1. Neglelakk

  Velstelte føtter trenger avslutningsvis et lag med neglelakk. Velg fin favorittfarge og type! Kanskje foretrekker du en gel lakk som sitter som støpt fra Le Mini Macaron, eller kanskje du ønsker en lakk som tørker raskt fra Expressie? Vi har noe for enhver smak og anledning!