Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Glöd Sophie Elise - Express Tan

Glöd Sophie Elise - Express Tan

Har du noen gang opplevd panikken ved å ha glemt selvbruning dagen før du skal noe, eller kanskje du har lagt spontane planer hvor du gjerne skulle hatt en fresh tan? Endelig kan Glöd Sophie Elise gi deg løsningen på dette, og det vil aldri bli et problem igjen! Nyhetene Self Tan Express Spray og Self Tan Express Foam gir en jevn og fin brunfarge etter bare én time.

Prep for best resultat

For best resultat anbefaler vi alltid å preppe huden. Det kan enkelt og raskt gjøres i dusjen før påføring av Express produktene.

1. Eksfolier huden og fjern hår for at selvbruningen skal legge seg jevnt og fint.
2. Smør inn hele kroppen med en fuktighetskrem. Tips: smør litt ekstra på tørre områder som albuer, håndledd, hender og knær.

Glöd Sophie Elise tilbyr en rekke produkter du kan preppe huden din med, for eksempel Shaving Kit, Shaving Foam og Body Lotion.

Hvordan bruke Self Tan Express?

Self Tan Express Spray: En hurtigvirkende selvbruningsspray som gir en jevn og fin brunfarge etter kun én time. Hold flasken ca. 20 centimeter fra området du ønsker å påføre produktet, og spray jevnt. 

Self Tan Express Foam: En hurtigvirkende selvbruningsskum med duft av Pineapple Orange, som gir en jevn og fin brunfarge etter kun én time. Det har en deilig, fluffy konsistens som er behagelig og lett å smøre ut. Rist flasken og påfør produktet med Self Tan Applicator for best resultat. 

Felles for begge Express-produktene er at de kommer med en guidefarge for å sikre en jevn påføring. Den ferdige fargen utvikles i løpet av 1-4 timer. Jo lenger du lar den virke før du dusjer det av, jo dypere blir brunfargen. Self tan har aldri vært enklere!

Hva med ansiktet?

Huden i ansiktet er ofte mer sensitiv enn på resten av kroppen, derfor anbefaler vi egne produkter for bruk i ansiktet. Et eksempel er Gradual Tan Face Cream med SPF 30. Dette er en ansiktskrem med solfaktor, samt beriket med Aloe Vera, Glyserin og Vitamin E. Den gir en fresh farge som utvikles i løpet av dagen.


Vi er sikre på at både du og huden din vil ELSKE resultatet av Glöd Sophie Elise sine Express-produkter!