Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Topp 10 must-haves på festival

Topp 10 must-haves på festival

Nå er det festivalsesong, og vi gleder oss! Endelig kan vi nyte solfylte dager, musikk og herlige festivalopplevelser. For å få føle seg best mulig under festivalopplevelsen er det viktig å være godt forberedt med de riktige produktene. Vi har plukket ut 10 festival must-haves som vil sørge for at du ser fantastisk ut og føler deg fresh hele dagen.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Blue Mist

Denne maskaraen gir deg lange, fyldige vipper som virkelig skiller seg ut. Den blå nyansen tilfører et fresht element til din festivallook og sørger for at øynene dine popper litt ekstra under festivalen. 

Korres Yoghurt Sensitive Face Cream SPF30

Når du tilbringer lange dager utendørs, er solbeskyttelse et must. Denne ansiktssolkremen fra Korres med SPF30 beskytter huden din mot skadelige UV-stråler samtidig som den tilfører fuktighet og beroliger sensitiv hud. Perfekt for å holde huden din frisk og beskyttet når du koser deg i solen. 

Björn Axén Megafix Hairspray

Hold hårfrisyren på plass gjennom hele festivalen med en hårspray med godt hold fra Björn Axén. Uansett om du danser hele natten eller nyter en avslappende dag, vil håret ditt se like bra ut som da du startet dagen.

Leppeprodukter fra Jan Thomas Cosmetics

 Fine, glossy lepper blir enkelt å oppnå med disse produktene fra Jan Thomas:  
   - Jan Thomas Lipliner: Definer leppene dine og sørg for at leppestiften holder seg på plass hele dagen.  
   - Jan Thomas Cosmetics Lip Oil: Hold leppene dine myke og fuktige med denne nærende leppeoljen.  
   - Jan Thomas Cosmetics The Lip Gloss: Legg til en glansfull finish som gjør leppene dine uimotståelige.  

Björn Axén Dry Shampoo Sweet Blossom

Frisk opp håret mellom festivaldagene med tørrsjampo fra Björn Axén. Den fjerner effektivt fett og gir håret et løft slik at du alltid kan se fresh ut, selv uten å vaske håret hver dag.

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Denne ikoniske fuktighetskremen fra Sol de Janeiro gir huden din en silkemyk følelse og en nydelig glød. Den er perfekt for å tilføre fuktighet til huden etter en dag i solen og har en deilig tropisk duft.

L'Oréal Paris Infaillible 3 Second Setting Mist

Sørg for at sminken holder seg på plass hele dagen med settingspray fra L'Oréal Paris. En rask spray over ansiktet fikser  sminken og beskytter mot smelting og falming, slik at du ser fresh ut fra morgen til kveld.

Maybelline Sunkisser Blush

Gi kinnene dine en frisk, solkysset glød med den nye blush-nyheten fra Maybelline. Den gir en naturlig og vakker farge som fremhever ansiktet ditt og gir deg en sunn,strålende look.

Sol de Janeiro Brazilian Crush Body Mist 

Denne kroppsmisten fra Sol de Janeiro gir deg en deilig sommerlig duft som varer hele dagen. Spray den over hele kroppen for en umiddelbar oppfriskning som gir deg den gode sommerfølelsen. 

Glitter Me Up Holographic Face & Body Glitter Gel Intergalactic

Ingen festivallook er komplett uten litt glitter! Denne holografiske glittergelen gir huden din en fantastisk glans når du ønsker det. Perfekt for å tilføre litt ekstra magi til ditt festivalantrekk.
 Med disse must-have produktene har du det du trenger for å stråle gjennom festivalsesongen. Nyt musikken, solen og sommeren!

Korres solkremen til festen

Her er våre topp 5 Korres solprodukter som er perfekt å ha med seg på tur!

Sommerfavoritter

Se hvilke produkter fra Sol De Janeiro vi elsker her!
Kategori: Makeup

Kategori hudpleie

Kategori: HÅRPLEIE

kategori: Solpleie

Kategori: PARFYME

Kategori: Kroppspleie

BESTSELGERE

K-Beauty

TILBDUD