Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Topp 5 favoritter fra Sol De Janeiro

Topp 5 favoritter fra Sol De Janeiro

Sommeren er her, og det er på tide å utforske utvalget av produkter som gir deg en vakker sommerglød. Uansett om du skal på festival, strandferie, eller bare nyter sommeren hjemme har Sol De Janeiro produktene som kan gi deg den ultimate freshe sommerfølelsen. Her er våre topp 5 sommer-favoritter fra det populære merket:

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Ingen sommer uten ikoniske Brazilian Bum Bum Cream. Denne herlige kremen er beriket med koffeinrik guaraná-ekstrakt som strammer opp og glatter ut huden. Perfekt for å fremheve bena, armer og mage når du bruker favorittplaggene fra din sommergarderobe. Den deilige duften av pistasj og salt karamell er som skapt for lange sommerkvelder.

Sol De Janeiro Glowmotions Copa Cabana Bronze

For en fantastisk sommerglød, er Glowmotions Copa Cabana Bronze uunnværlig. Denne kroppsoljen gir en umiddelbar bronzy-glow, som fremhever din naturlige hudtone og gir en solkysset finish. Den er lett å påføre, tørker raskt og gir deg den perfekte shimmeren til som gir deg en glødene finish på sommerens festivaler,strandbesøk og andre sommer-begivenheter. 

Sol De Janeiro Rio Radiance Body Spray SPF 50 

Beskytt huden din mot solens skadelige stråler med Rio Radiance Body Spray SPF 50. Denne nyheten fra Sol De Janeiro gir en bredspektret beskyttelse samtidig som den fukter og gir en fin glød. Den er ideell for lange dager ute i solen, enten du er på stranden eller på festival. Den lett duftende sprayen vil holde deg beskyttet og strålende hele dagen. 

Sol De Janeiro Cheirosa '59 

En sommerduft som vekker minner om solfylte dager og varme netter, Cheirosa '59 er en herlig blanding av solmodne frukter, blomster og et hint av salt havbris. Den er perfekt for å spraye på seg før en sommer-kveld ute. Denne duften fanger essensen av en brasiliansk sommer og vil få deg til å føle deg super fresh! 

Sol De Janeiro Bom Dia Beija Flor Body Wash 

Start dagen med Bom Dia Beija Flor Body Wash. Den renser huden skånsomt samtidig som den tilfører fuktighet og etterlater huden silkemyk. Den oppfriskende duften av brasiliansk jasmin og dragefrukt gir en energiboost og har en deilig sommerlig mist.Helt perfekt for å forberede huden for en dag ute i sommer!


Med disse fem fantastiske produktene fra Sol De Janeiro er du klar for en fantastisk sommer. Nyt hver sommerdag med  perfekte glød og den deilige sommerduften som bare produktene fra Sol De Janeiro kan levere på.

Glød med Jan Thomas!

Se hele guiden her for inspirasjon til fresh sommer makeup! 

Få festivalfrisyren med Björn Axén

Følg guiden her og se hva du trenger for å style håret til festival! 
Kategori: Makeup

Kategori hudpleie

Kategori: HÅRPLEIE

kategori: Solpleie

Kategori: PARFYME

Kategori: Kroppspleie

BESTSELGERE

K-Beauty

TILBDUD