Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Festivalsminke på 1-2-3 med favoritter fra L'Oréal & Maybelline!

Festivalsminke på 1-2-3 med favoritter fra L'Oréal & Maybelline!

Sommeren er endelig her, og det betyr festivalsesong! Da kan det være ekstra gøy å ha en look som skiller seg ut i mengden. I denne guiden viser vi deg hvordan du kan oppnå festival-looken ved hjelp av våre favorittprodukter fra L'Oréal & Maybelline. Her får du gode tips til hvordan du enkelt kan få looken du ønsker deg når du skal på festival!

Fresh glød med Maybelline Sunkisser Blush

Start med å gi ansiktet ditt en naturlig og solkysset glød. Nyheten Maybelline Sunkisser Blush er perfekt for å tilføre kinnene dine en frisk farge. Påfør blushen på kinnene dine og blend godt ut mot tinningene for en myk overgang.

Definer Brynene med Maybelline Build-A-Brow Pen

Ingenting rammer inn ansiktet ditt bedre enn perfekt definerte bryn. Maybelline Build-A-Brow Pen gir deg presisjon og kontroll for å fylle inn og forme brynene dine. Den fine spissen gjør det enkelt å tegne små, naturlige strøk som gir et definert resultat.

Sett sminken med L'Oréal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist

For å sikre at sminken din holder gjennom varme og fest, er det viktig å bruke en god setting spray. L'Oréal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist holder sminken på plass og gir huden en fresh finish. Spray et par ganger over hele ansiktet etter at du har påført sminken. 

Skarp eyeliner med Maybelline Hyper Precise Liquid Liner

Ingen festivallook er komplett uten en skarp, definert eyeliner som gir et øynene ekstra oppmerksomhet. Maybelline Hyper Precise Liquid Liner lar deg skape både tynne og tykke linjer med god presisjon. Bruk den til å lage en klassisk katteøye-look eller eksperimenter med grafiske linjer for en leken festival-look. 
 

Fargerik Øyenskygge med Ultimate Shadow Palette 

Legg til en pop av farge på øynene dine med Ultimate Shadow Palette fra NYX. Denne paletten har 16 lyse og livlige nyanser som lar deg leke med farger og skape uendelige kombinasjoner. Velg dine favorittfarger og bland dem sammen for et  unikt og sommerlig resultat. 

Vakre vipper med Maybelline Lash Sensational Firework Mascara

For å fullføre øyesminken din, trenger du vipper som fanger oppmerksomheten. Maybelline Lash Sensational Firework Mascara i fargen Very Black gir deg lange, voluminøse og separerte vipper som varer hele dagen. Påfør flere lag for å bygge opp volumet uten å klumpe.

Glansfulle Lepper med Maybelline Lifter Gloss

Fullfør festival-looken med glansfulle lepper. Maybelline Lifter Gloss gir leppene dine en vakker glans og inneholder hyaluronsyre som fukter leppene dine. Velg en nyanse som komplimenterer din hudtone og påfør et generøst lag for en glossy finish.

 
Med disse favoritt-produktene er du klar til å nyte festivalsesongen med en vakker festivallook som holder hele dagen.Gode produkter vil gjøre at sminken din ser fantastisk ut uansett hvor festivalen tar deg. Ha en strålende festivalsommer!

Glød med Jan Thomas Cosmetics!

Se hele guiden her for inspirasjon til fresh sommer makeup! 

Få festivalfrisyren med Björn Axén

Følg guiden her og se hva du trenger for å style håret til festival! 
Kategori: Makeup

Kategori hudpleie

Kategori: HÅRPLEIE

kategori: Solpleie

Kategori: PARFYME

Kategori: Kroppspleie

BESTSELGERE

K-Beauty

TILBDUD