Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Hvilket COSRX produkt passer til din hudtype?

Hvilket COSRX produkt passer til din hudtype?

Det koreanske hudpleiemerket COSRX er ledende på innovativ og effektiv hudpleie som behandler hudproblemer fra akne og kviser til pigmentflekker og rynker. Vi har laget en enkel guide som forklarer hvordan du skal bruke de ulike produktene og hvilken hudtype de passer til.

Rens

Low pH Good Morning Gel Cleanser

Denne milde rensen er for deg som ønsker å redusere rødhet og nupper på huden din. Den balanserer pH-verdien i huden og fører til minst mulig irritasjon, samtidig som den inneholder tetre-ekstrakt som naturlig vil forhindre tilklogging av porer. Denne rensen passer til alle hudtyper, og er helt godt egnet for deg som har sensitiv og akneutsatt hud. 

Eksfoliering

One Step Original Clear Pads

Disse eksfolieringspadsene er ikke bare praktiske, de fungerer også som en toner og balanserer huden. De reduserer døde hudceller, fjerner smuss fra tette porer, fornyer hudcellene og virker beroligende og fuktighetsgivende på huden. Padsene inneholder 1% BHA syre og er milde mot alle hudtyper, men er spesielt passende for de med fet hud, kombinasjonshud eller akneutsatt hud.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Dette er en eksfolierende toner som inneholder hele 4% BHA-syre som på en skånsom måte fjerner sorte hudormer og klarner opp i eventuelle kviser og akne. Denne toneren påføres på renset hud. Vent i minst 10 minutter før du går videre til det neste steget i din hudpleierutine, slik at produktet rekker å absorberes optimalt. Påfør toneren 3-4 ganger i uken med en bomullspad. Passer til alle hudtyper, spesielt de som sliter med sorte hudormer på nese, hake og kinn. Om du ønsker å bruke denne på morgenen er det viktig å påføre et lag med solfaktor over før du går ut i solen.

Toner 

COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner

Denne fuktighetsgivende toneren som inneholder 0,1% BHA og AHA kan du bruke daglig som en forfriskende toner. På grunn av sitt innhold av BHA og AHA-syrer vil den skånsomt holde huden klar for urenheter og gi en jevnere hudtekstur med færre nupper.

Essens

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Dette er en prisvinnende essens som Inneholder hele 96% ekte snegleslim som vil gi huden en umiddelbar glød! Snegleslim har mange fordeler for huden, blant annet roer det ned sensitivitet og rødhet, fukter i dybden, reduserer synligheten av rynker, og lysner pigmentflekker og kvisearr. Essensen bruker du etter rens og toner, og passer til alle hudtyper.

Fuktighetskrem

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream

Denne unike fuktighetskremen inneholder 92% ekte snegleslim som virker mot flere hudutfordringer. Den reduserer pigmentflekker, kviserarr og rynker, i tillegg bidrar den til jevnere og glattere hud, og gir en klarere hudtone. Fuktighetskremen er vannbasert og vil ikke gi fukt i form av fett, så hvis du har en tørr hudtype kan du bruke denne kremen som en behandlingskrem under en fetere krem eller nattkrem.

COSRX Oil-Free Moisturizing Lotion

Dette er fuktighetskremen for deg med sensitiv og akneutsatt hud, eller for deg som har overstimulert huden ved bruk av syrer. Dette er en vannbasert lettvektig krem som ved hjelp av pleiende ingredienser gir huden dyp og langvarig fukt. Denne passer godt sammen med COSRX sine AHA og BHA produkter, og med C-vitaminserum.

Sovemaske

COSRX Rice Overnight Spa Mask

Dette er en deilig nattkrem/sovemaske som ved hjelp av risekstrakter fører til at huden får en jevnere hudtone, mer spenst og mindre urenheter. Påføres som siste steg i kveldsrutinen. Den passer til alle hudtyper, spesielt de med tørr hud.

Se alle produkter her!