Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Gi huden fukt og glød når som helst!

Gi huden fukt og glød når som helst!

Her er tipsene til hvordan du enkelt kan gi huden en real dose sommerglød når som helst på året!

Hvem vil ikke kunne gjenskape den fine sommergløden når som helst? Det er fort gjort å føle at huden ser blek og blass ut, spesielt på høst-og vinterhalvåret. Skiftet fra varm og fuktig sommerbris til bitende kulde og og tørr, varm inneluft gir oss både tørr og irritert hud.Huden din trenger krisehjelp, og den trenger det nå! Heldigvis er alt du trenger for å komme deg ut av krisen rette produkter og gode rutiner.

Start alltid dagen med en god rens

Gode, daglige rutiner er alfa omega for å holde huden sunn, myk og frisk.

Start alltid dagen med en god ansiktsrens, samt pass på å fjerne alle rester av sminke også før du legger deg. Riktig rens på morgenen fjerner døde hudceller, overflødig fett og talg, og klargjør huden for riktig serum og dagkrem.

Natten er den tiden på døgnet hvor huden har tid til å regenerere seg selv, og vil si at avfallsstoffer i huden bringes til ansiktshudens overflate. I løpet av en lang natt blander dette seg med svette, som gjør at det er stort behov for rens på morgenen, også når du fjernet sminken kvelden før.

Sørg for å fjerne dette med gode renseprodukter for at hudpleieproduktene dine skal fungere som de skal, og for at hudens glød skal komme frem.

Peel frem gløden

To til tre ganger i uken bør du unne deg noen ekstra minutter i morgendusjen med en god ansiktsskrubb eller peeling. Her kan du velge en en grov eller fin skrubb, alt etter hudtype, bare husk å ikke skrubb for hardt så huden blir rød og irritert. Skrubber bør masseres inn med lette, sirkulære bevegelser.

Jevnlig peeling sørger for å fjerne alle standhaftige rester av sminke, forurensning og døde hudceller, og gjør det lett for den nye, friske og sunne huden å komme frem.

Ta deg tid til serum

Serum har en høyere  konsentrasjon av aktive ingredienser som gjør at den er mer dyptvirkende. Det er i dette steget i hudpleierutinen at du bør introdusere ingredienser som støtter ditt hovedmål, om det er fukt, glød, gi pleie til linjer og rynker eller pigmentflekker.

Pass derfor på å være ekstra nøye med å påføre et serum før ansiktskremen din.

Juks deg brun

Uansett når du ønsker å gi huden en liten boost med glød, kan det enkelt fikses med selvbruningskremer som er en lett måte å få farge på uten direkte sollys eller solarium.

Er selvbruning nytt for deg? Da kan du lese bloggposten vår med de beste selvbruningstipsene, slik at du kan unngå de mest vanlige feilene.

Tilsett en liten dråpe selvbruningskrem i din favorittkrem, og hold deg glødende vakker helt til sommersolen på ny tar seg av jobben.

Ønsker du å freshe opp fargen på kroppen kan en bodylotion med gradvis farge være perfekt for den tørre vinterhuden, eller et selvbruningskum som matcher blek hud!