Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Gode hårdager på 1-2-3 med Björn Axén

Gode hårdager på 1-2-3 med Björn Axén

Hvordan og hva du trenger for å lage den uanstrengte hårlooken.

Gode hårdager på 1-2-3

Hvordan og hva du trenger for å lage den uanstrengte hårlooken.

Forberedelse er nøkkelen til vakkert hår. Alle kan ha en dårlig hårdag, men det er mange ting du kan gjøre for å bedre hårkvaliteten og dermed øke antallet gode hårdager versus dårlige.

 

Steg 1: Rens og fukt

Det første steget til vakkert hår er å rense det godt. Pass på at du velger en sjampo og balsam som passer din hårtype. Tørt, sprøtt hår trenger fukt og pleie. Tykt og strukturert hår trenger ofte anti-friss ingredienser. Tynt hår trenger volum og struktur. Når du bruker riktige hårprodukter til din hårtype vil du definitivt merke forskjellen. Husk å alltid vask og skylle minst to ganger, pass på at sjampoen skummer opp og ikke glem de fine hårene i nakken.

Og la oss en gang for alle legge myten om at du aldri skal ta balsam nær hodebunnen død. De fleste av oss ville aldri ha vasket ansiktet uten å ta på fuktighetskrem etterpå, og det samme gjelder for hodebunnen. En ubalansert hodebunn vil grobunn for flere dårlige hårdager, derfor er Björn Axén balsamer og masker utviklet for å pleie hår og hodebunn.

 

 

Steg 2: Bruk stylingprodukter i håndkletørt hår

Dette steget er den viktigste forberedelsen til neste steg. Når du tar styling produkter i håndkletørt hår, legger du grunnlaget for en vakker look som holder dagen ut. Produkter i dette steget inkluderer saltvannsspray, mousse, varme beskyttende produkter og stylingkremer.

Fin dine favorittprodukter som bidrar til å skape den looken du er ute etter. Hvis du ønsker volum, gå for produkter som løfter håret og gir stabilitet til røttene, som en mousse, en saltvannsspray eller stylingkrem. Hvis du ønsker å bruke produkter på hårtuppene, sørg for at du velger produkter som ikke tynger håret, som en smoothing milk eller en hårolje.

Steg 3: Styling i tørt hår

Det tredje steget handler om å gi en siste fiksering til looken din, slik at den holder hele dagen, eller natten! Gi glans eller hold krøller på plass med en spray eller gi volum og tekstur med en tørrsjampo og voilà, du er klar for livet!

Tips: Bruk tørrsjampo på hodebunnen etter at du har stylet håret. Spray inn tørrsjampoen, vent et minutt, så dra gjennom håret med fingrene for å fjerne overflødig produkt. Detet vil holde looken din fresh og at den holder lengre.

Følg disse stegene og du har enda flere gode hårdager i vente!