Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Tantouring - Contouring med selvbruning

Tantouring - Contouring med selvbruning

Fremhev dine beste trekk med tantouring! Tantouring Ser en ny konturteknikk som bruker selvbruning for å lage en langvarig countour. TikTokere bruker selvbruning der man vanligvis konturer for en gyllen sommerglød og skulpturerte trekk!

Forberedelse er avgjørende

En viktig del for å lykke med tantouring er å forberede huden. På samme måte som du forbereder huden din før selvbruning på kroppen, må huden i ansiktet preppes før du påfører selvbruning for å sikre et jevnt resultat.
Det er viktig å eksfoliere og fjerne døde hudceller, samt tilføre rikelig med fukt før du påfører selvbruning for å unngå at selvbuningen setter seg i tørre partier i ansiktet og ikke minst for å unngå skjolder. 

Begynn med å fjerner all sminke, rens huden og følg deretter opp med et eksfolierende produkt.

Dersom du foretrekker fyskisk peeling (peeling med korn) anbefaler vi Ole Henriksen Transform Lemonade Smoothing Scrub. Denne peelingen denne skrubben innholder AHA-syrer, sitronskall og eksfolierende sukker som gir huden en umiddelbar glød. Basilikum og kamomille roer den ned og gir deg en behagelig følelse etter bruk! Skrubben gir både en kjemisk og fysisk eksfoliering, der AHA-syren løser opp «limet» som holder på de døde hudcellene, og hjelper med å reduserer porene. 

Dersom du foretrekker kjemisk peeling (peeling uten korn, som bruker syre for å eksfoliere huden), bør du sjekke ut Emma S. Treatment Enzyme Peel. Enzyme peel er en effektiv ansiktspeeling uten skrubbekorn. Inneholder AHA- og BHA-syrer som på et minutt tar bort døde hudceller, fjerner hudormer, gir glød og forbedrer fuktbalansen i huden. Peelingen har en frisk duft og passer alle aldre og hudtyper.

Fukt er alfa omega

Etter skrub er det viktig å tiføre huden rikelig med fukt. Det kan være e fordel benytte vannbaserte kremer og serum før selvbruning. Oljebaserte produkter kan nemlig gjøre det vanskelig for fargen å sette seg i huden.

Prøv feks. COSRX Low-pH Good Morning Cleanser. Denne vannbaserte skummende rensen er en av COSRXs bestselgere, og det er det gode grunner til! Good Morning Gel Cleanser fjerner effektivt smuss og skitt, men vil ikke tørke ut huden eller fjerne dens naturlige oljer.

Dersom du er på jakt etter en oljefri dagkreme, bør du sjekke ut Ole Henriksen C-Rush Brightening Gel Crème. C-rush brightening gel-creme er oljefri dagkrem beriket med assensielle fettsyrer, hyaluronsyre og kollagen som fukter og glatter ut huden.

Hvordan skal selvbruningen påføres?

Selvbruningen skal påføres på renset hud. Påfør din favoritt hudpleie og la den trekke inn. Legg deretter selbruning med kost eller svamp i områdene du vanligvis konturerer: panne, hårfeste, under kinnben, under og langs kjeven, og langs sidene av nesen. Det kan være fornuftig å bruke en større kost eller svamp på områdene. Husk å duse godt ut i kantene for å unngå store skiller. Det kan også være fornuftig å bruke en litt lysere selvbruningsfarge enn du vanligvis bruker.

 

Hvor lenge skal selvbruningen sitte?

Litt avhening av ditt utgangspunkt og hvilken selvbruning du bruker bør produktet få virke i 2-6 timer. For å sikre at resultatet varer så lenge som mulig bør du ungå eksfolierende hudpleieprodukter i noen dager, for eksempel skrubb, retinoler, AHAer og BHAer. Husk å bruke fuktighetskrem hver dag for å holde fargen jevn.