Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Alt du trenger å vite om Hyaluronsyre, og våre favorittprodukter!

Alt du trenger å vite om Hyaluronsyre, og våre favorittprodukter!

Vi elsker Hyaluronsyre og bruker det fast i vår hudpleierutine! Hvorfor? Hyaluronsyre (HA) er en ingrediens som finnes naturlig i kroppen, og som har stor fuktbindene evne.

Til tross for navnet er ikke HA en syre, men en type sukkerart som binder vann og danner en gelelignende substans. Denne substansen fungerer som et smøremiddel og som et støtdempende fyllmateriale mellom de elastiske fibrene i huden, kollagenet og elastinet. Den totale mengden HA som kroppen produserer minsker i takt med at kroppen og huden blir eldre, og brytes ned raskt av frie radikaler, UV-lys og oksiderende ingredienser. På grunn av dette er det vitalt å legge til denne ingrediensen i din hudpleierutine.

Se våre hyaluronsyrefavoritter under!

I 1990 introduserte Elizabeth Arden ceramide-kapslene hennes. Kombinasjonen av hyaluronsyre og ceramider komplimenterer hverandre ved å ta vare på fuktigheten lenger. Sammen styrker de huden og gjenoppretter hudens elastitet slik at huden får en intens og varig fuktighet, som tilfører frisk glød til tørr hud.

Lumene Brightening Beauty Lotion

Et mildt, nærende ansiktsvann som gir huden fornyet glød. Produktet inneholder naturlig eksfolierende bær- og fruktsyrer, fuktighetsbindende hyaluronsyre, bjørkesevje og rent arktisk kildevann kombinert med vitamin C og arktiske multer. Det forfriskende ansiktsvannet bidrar til en synlig klarere, renere og sunnere hud før neste steg i hudpleierutinen.

Ole Henriksen C-Rush Brightening Gel Crème

En oljefri krem, men hyaluronsyre og essensielle fettsyrer sørger for fuktighet både morgen og kveld. I tillegg til Vitamin C, inneholder denne herligheten appelsin, gojibær, sitron og nyperose som beroliger og mykgjør huden din.