Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Mer enn bare en trend: Dette er hemmeligheten bak koreansk hudpleie

Mer enn bare en trend: Dette er hemmeligheten bak koreansk hudpleie

K-beauty er ikke lenger kun en trend eller noe forbeholdt de spesielt interesserte. Faktisk har koreansk skjønnhetspleie blitt synonymt med pålitelig, innovativ hudpleie verden over. Les videre for å lære mer om skjønnhetstradisjonen og hvordan du kan innarbeide dens kvalitetsprodukter i din hudpleierutine.

Hva er K-beauty?

Snegleslim, 10-trinns rutiner og sheet-masks, du har helt sikkert kommet over en Instagram-post eller en venninne snakke om K-beauty. Men hva er det egentlig? K-beauty er er et kollektivt navn på skjønnhetspleie fra Sør-Korea som for alvor har markert seg i skjønnhetsverdenen. En sørkoreansk hudpleierutine kan ha 10 trinn eller mer, og inneholder alt fra ansiktskremer, fuktighetsgivende masker for leppene og snegleslim. Ja, du leste riktig: snegleslim!

 

En god hudpleierutine starter med ansiktsrens

Rens er selve grunnmuren i en god hudpleierutine, og derfor er det viktig å velge en rens som er riktig for deg. Dobbeltrens, et av hovedelementene i K-Beauty rutinen, består av at man renser ansiktet i to steg. En oljebasert rens kommer først, og fjerner sminke og smuss. Deretter følger en vannbasert rens, som sikrer at huden renses i dybden og forblir helt ren. Den koreanske kultfavoritten Clean It Zero Cleansing Balm fra Banila Co smelter på huden og fjerner alt av urenheter og sminke - uten å strippe huden for dens naturlige oljer. 
Clean It Zero Cleansing Balm fra Banila Co

Fukt - et uunnværlig steg
 
Etter at ansiktet er renset er det på tide å tenke på fukt. Fukt er essensielt for oss alle, uansett hudtype. Ved å påføre en toner eller et serum før du påfører dagkremen forbereder du huden på å absorbere fuktighet bedre. Dermed får du større effekt av produktene, et godt resultat og glødende hud. 
Laneige Cream Skin Toner & Moisturizer er en krem løst opp i en toner som gir langvarig fuktighetsgivende effekt, styrker hudbarrieren og kontrollerer fuktighetsbalansen. 

Laneige Lip Sleeping Mask Berry

Husk leppene! 

I løpet av de kalde vintermånedene er det mange som opplever tørre lepper. Laneige er ikke kun gode på fukt til ansiktet, de har også en fuktighetsgivende leppe-maske som reparerer tørre og sprukne lepper over natten.

Bestselgeren Lip Sleeping Mask Berry er formulert med bær-ekstrakter og antioksidanter som sørger for at du våkner opp med myke lepper hver morgen.

Et ekstra dytt med spesialpleie - og spesialprodukter
 

Noen ganger trenger huden litt et ekstra hjelp i form av spesialpleie og produkter som retter seg mot individuelle behov. Rynker, fine linjer, elastisitet, pigmentflekker og tørrhet er alle eksempler på behov som kan dra nytte av spesialprodukter. COSRX har spesialisert seg på produkter som inneholder innovative ingredienser som snegleslim og kjemiske eksfolianter. Disse hjelper huden din ved spesielle behov og bør dermed inkluderes i hudpleierutinen.
COSRX Advanced 96 Snail Mucin Serum

Erborian BB og CC Cream

Pleiende sminke 

Til syvende og sist skal hudpleie gi en positiv, merkbar endring i huden din over tid - og her skal ikke sminken du bruker stå i veien. Heldigvis har flere merker inkludert pleiende ingredienser i produktene og skapt noen kultprodukter som både pleier og sminker.

Erborian Korean Skin Therapy CC Crème beskytter, strammer opp og jevner ut hudens fargetone og gir deg en strålende, jevn finish med glød. Det er ikke rart at det er en av Europas bestselgende cc kremer.