Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Hva er CC-krem?

Hva er CC-krem?

CC-krem, som står for 'Color Correcting' krem, er et multifunksjonelt hudpleieprodukt designet for å gi både kosmetiske og hudpleie fordeler. Disse kremene kombinerer egenskaper fra hudpleieprodukter med lette makeup-elementer for å forbedre hudtonen samtidig som de behandler ulike hudproblemer.

Hovedfordeler med CC-krem

Fargekorrigering: Som navnet tilsier, hjelper CC-kremer med å balansere og korrigere fargetoner i huden, som rødhet eller blekhet.

Hydrering: De fleste CC-kremer inneholder fuktighetsgivende ingredienser som holder huden hydrert gjennom dagen.

Solbeskyttelse: Mange CC-kremer inkluderer solfaktor (SPF) for å beskytte huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler.

Anti-aging: Ingredienser som antioksidanter og peptider bidrar til å redusere synlige tegn på aldring.

Hva er forskjellen mellom CC-Krem, BB-Cream og Foundation?

Selv om CC-krem, BB-krem (Beauty Balm eller Blemish Balm) og foundation alle er makeupprodukter designet for å forbedre hudens utseende, har de distinkte forskjeller.

CC Krem: Fokusert på fargekorrigering, lett dekning, og pleiende fordeler. Perfekt for dem som ønsker en naturlig finish med ekstra hudpleiefordeler.

BB Cream: BB-kremer har ofte samme fordeler som CC-kremene men noe høyere dekkevne.

Foundation: Gir vanligvis mer dekning enn både CC og BB-kremer og er fokusert mer på å jevne ut hudtonen og skjule ujevnheter, med mindre vekt på hudpleiefordeler.

Vitas bestselgende baseprodukt: Erborian CC-krem

Erborian CC-krem er en av Europas mest solgte cc-kremer og VITAs aller mest solgte baseprodukt. Produktet har en balm konsitens og tilfører fukt og glød uten å gjøre huden oljete. Produktet gir en naturlig og glødene finish på huden og passer hele året. Produktet kan brukes av alle huddtyper.

Erborian tilbyr 4 ulike cc-kremer som dekker ulike behov; Erobrian CC Creme, Red Correct, Dull Correct og CC Water. 

Erborian CC Crème: Denne CC-kremen er kjent for sin evne til å gi en høy definisjon og strålende glød. Den benytter mikroinnkapslede pigmenter som tilpasser seg og blander seg med hudtonen, noe som resulterer i en naturlig, feilfri finish. Rik på antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser, er Erborian CC Crème ideell for de som ønsker en forbedret hudtone og en friskere hud.

Erborian CC Red Correct: Denne kremen er skreddersydd for å adressere og redusere synligheten av rødhet. Med sine grønne pigmenter hjelper den med å nøytralisere røde toner i huden, noe som gjør den spesielt gunstig for de med rosacea, sensitiv hud eller de som ofte opplever rødhet.

Erborian CC Dull Correct: Designet spesielt for å bekjempe kjedelig og trøtt hud, inneholder denne kremen violette pigmenter som bidrar til å nøytralisere gule og grå undertoner. Det er en utmerket løsning for å gjenopplive og opplyse huden, og gir en mer ungdommelig og energisk utseende.

Erborian CC Water: Denne varianten er en lett, hydrerende versjon som tilbyr en mer gel-basert konsistens, noe som gjør den ideell for de med oljete eller kombinasjonshud. Den tilbyr en forfriskende følelse og en duggaktig finish, samtidig som den gir en subtil fargekorrigering og en glatt hudtone. 

Se utvalget av CC-kremer fra Erborian

Lumene Color Correcting CC-Cream

Et annet populært alternativ er Lumene Color Correcting CC-cream. Lumene CC krem er en multifunksjonell fuktighetskrem som er høyt ansett for sin evne til å gi en feilfri, naturlig finish samtidig som den tar vare på huden, og passer for normal til tørr hud. Denne lette, men dekkende kremen kombinerer fordelene med hudpleie og sminke, og er formulert med nordiske ingredienser som er kjent for sine nærende og beskyttende egenskaper.

Lumene CC Cream er beriket med blant annet arktiske bær og vitaminer som bidrar til å jevne ut hudtonen, redusere synligheten av fine linjer og ujevnheter, samtidig som den beskytter huden mot miljømessige stressfaktorer. Med sin lett absorberende tekstur og evne til å tilpasse seg ulike hudtoner, er den et populært valg for de som søker et naturlig, strålende utseende med ekstra hudpleiefordeler.


Lumene CC

Hvordan Velge Riktig Farge på CC Cream

Å finne den riktige fargen på din CC-krem er avgjørende for et naturlig utseende. Her er noen tips:

Test Produktet: Prøv kremen på kjevelinjen for å se hvordan den smelter sammen med din naturlige hudtone.

Lysforhold: Sjekk fargen i både naturlig og kunstig lys for å sikre at den ser naturlig ut i forskjellige omgivelser.

Undertoner: Vær oppmerksom på hudens undertoner (varme, nøytrale, kalde) og velg en nyanse som komplementerer disse.

Sesongmessige Endringer: Husk at hudtonen din kan endre seg med årstidene, så det kan være lurt å ha forskjellige nyanser for vinter og sommer.