Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Bekjemp svetteproblemene

Bekjemp svetteproblemene

Sliter du stadig med overdreven svetting og ubehaget det medfører? Da er Yerka produktet for deg. Yerka er en pålitelig, effektiv og langvarig løsning mot ubehagelig svette og kroppslukt, og kan brukes på hele kroppen.
Vi har alle opplevd det - den nervøse spenningen før en spesiell anledning som et bryllup, en fest eller en viktig begivenhet. For de som lider av overdreven svetting, kan denne spenningen bli forsterket av frykten for synlige svetteflekker og ubehagelig lukt. Overdreven svetting, også kjent som hyperhidrose, kan være en vedvarende og frustrerende utfordring for mange mennesker. Det kan påvirke dagliglivet ditt, forårsake ubehag, angst og til og med sosialt ubehag.

Hvorfor svetter vi?

Svette er kroppens mekanisme for å kjøle seg ned når kroppstemperaturen stiger. Når kroppstemperaturen stiger, for eksempel på grunn av høye lufttemperaturer, fysisk anstrengelse eller stress, begynner vi å svette. En helt naturlig, men plagsom prosess som kan resultere i svetteringer, ubehagelig lukt og gule flekker.

Pålitelig, effektiv og langvarig løsning

Heldigvis er det en løsning som kan hjelpe deg med å håndtere svetteproblemene, og funker utmerket under armene, på føttene og i håndflaten. Yerka er et svettedempende produkt som er spesielt utviklet for å redusere svetteproduktsjonen og bekjempe ubehagelig kroppslukt. Ved å bruke Yerka kan du gå inn i enhver anledning med tillit og trygget, vel vitende om at du har den ekstra beskyttelsen du trenger for å håndtere svette. En annen fordel med Yerka er at den gir langvarig beskyttelse. En enkel påføring av Yerka kan vare i flere timer, slik at du står uten bekymringer.

For armhule, føtter og håndflate

Bruk

  1. Før du legger deg, rengjør område du ønsker å redusere svetten med rent vann. Unngå å barbere område før påføring.
  2. Tørk område godt.
  3. Tilsett noen få dråper med Yerka på en bomullsdott. 
  4. Påfør bomullsdotten ved å klappe den på.
  5. La produktet virke over natten uten å påføre deodorant eller vann. Dette kan ødelegge virkningen. 
  6. Vask området med rent vann neste morgen.
Bruk Yerka to til tre ganger i uken. Så lenge armhulene, føttene og håndflatene forblir tørre, trenger du ikke å påføre produktet. Etterhvert kan man påføre produktet en gang i uken ved normalt behov.

Bomullpads + Yerka