Derfor trenger huden din C-vitamin!

Derfor trenger huden din C-vitamin!

Vitamin C er et av de mest populære ingredienser i hudpleie, men hva gjør det egentlig for huden din? I et hav av nøkkelingredienser, skal vi fortelle deg hvorfor huden din trenger C-vitamin.

Vitamin C finnes i alle hudens lag, men er mer konsentrert i overhuden. I hudpleieprodukter er C-vitamin en kraftig, naturlig antioksidant som styrker huden, og jobber effektivt og målrettet mot fine linjer og pigmentforandringer. I tillegg stimulerer ingrediensen produksjon av kollagen og øker cellefornyelsen, som betyr at fastheten i huden din vil forbedres på sikt. Dette skjer ved at vitaminet forbedrer kollagenets evne til å trekke seg sammen, som deretter gir huden din en naturlig spenst.

En annen grunn til at vi elsker denne ingrediensen, er på grunn av vitaminets evne til å nøytralisere skadelige frie radikaler, som også bidrar til å forhindre at huden tørker ut.

Les mer og se våre vitamin C-favoritter nedenfor!

Denne luksuriøse rensen fjerner forsiktig smuss, olje og sminke som sitter godt, uten å strippe huden. Denne multi-tasking rensen inneholder PHA (polyhydroxy syre) som hjelper til med å løsne døde hudceller, appelsinvann for å gjenopplive og friske opp huden, samt OLEHENRIKSENS signatur, True Botanicals (appelsin, sitron, nyperose, gojibær og ekstrakter fra havtorn) for å gi huden styrke og næring.

Dette lette og tørre oljeserumet kombinerer to mektige ingredienser i en kapsel: Vitamin C for dens lysnende effekt og ceramider, som beskytter huden og forhindrer tap av fuktighet. For å komplimentere fuktighetsnivået i hudbarrieren har Elizabeth Arden valgt en formel med oljeoppløselig C-Vitamin i stedet for tradisjonell og vannoppløselig C-Vitamin. Oljeserumet er 178 ganger kraftigere enn tradisjonell vitamin C1 og bidrar til å gi mer glød til huden, gi jevn hudtone og beskytte mot tidlige aldringstegn.

En nattmaske som tilfører huden rikelig med næring og glød mens du sover. Produktet inneholder antioksidantrik frøolje og ekstrakt fra nordiske multer, og er i tillegg beriket med vitamin A, B3, C og E samt rent nordisk kildevann og hyaluronsyre. Den nye teknologien stimulerer hudens fornyelsesprosess og hudens naturlige funksjoner. Når du våkner på morgenen vil huden se myk og fresh ut med en fornyet glød.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Creme

Partiet rundt øynene er fem ganger tynnere enn resten av ansiktet, og nettopp derfor er det viktig å bruke en egen krem rundt øynene. Banana Bright Eye Cream reduserer mørke ringer og hevelser, og Vitamin C reduserer fine linjer og gir øyeblikkelig med glød. Perfekt under makeup!