Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Gjenskap den ikonsike barbie looken

Gjenskap den ikonsike barbie looken

Barbie har lenge vært en kilde til inspirasjon for både mote og skjønnhet. Med hennes tidløse sjarm og ikoniske stil har Barbie fortsatt å fascinere generasjoner. Nå kan du hente inspirasjon fra denne klassiske dukken og gi din egen sminke en Barbie-vri. I denne artikkelen dykker vi ned i Barbie-makeup trender, deler noen kreative idéer og gir deg veiledning for å gjenskape den lekne og glamorøse stilen med en moderne touch.

Den Barbie-Inspirerte Makeupen

Barbies signaturlook er kjent for å være både glamorøs og leken. Det handler om å omfavne farger, glans og selvtillit. Her er noen nøkkelelementer for å fange den autentiske Barbie-stilen:

Fokus på Flawless Hud:

Start med en jevn og feilfri base. Velg en foundation som gir deg en naturlig glød, og bruk concealer for å lysne under øynene og skjule små urenheter.

Øynene som Fanger Oppmerksomheten:

Barbie-makeup handler ofte om å fremheve øynene. Gå for lyse skygger i pastellfarger som rosa, lilla eller blå. Legg til voluminøse vipper og overdriv gjerne med mascara for et bambi-aktig utseende.

Glitrende Glamour:

Glitter og glans er viktige elementer i Barbie-stilen. Legg til litt glitter på øyelokkene eller bruk en skimrende highlighter for å fremheve kinnbenene og øyepartiet.

Leppene som Statements:

Barbie er kjent for sine dristige leppefarger. Velg lyse rosa, korall eller rød leppestift for å skape en iøynefallende leppe. Kombiner gjerne med en matchende lipliner for ekstra definisjon.

Moderne Vri på Barbie Makeup

For å gi Barbie-stilen en moderne og edgy vri, kan du eksperimentere med noen kreative tilpasninger:

Neon

Legg til en pop av neonfarger på øyelokkene eller under øynene for å gi din Barbie-makeup en moderne og dristig touch.


Smoky Barbie:

Prøv en smokey øyesminke i Barbie-farger som lilla eller rosa for å skape en mystisk og sofistikert look.


Dobbel leppefarge:

Gå for en ombré-effekt på leppene ved å påføre en lysere farge i midten og en mørkere farge i kantene for en moderne tolkning av Barbie-leppene.


Glossy Lids:

Legg til en glossy effekt på øyelokkene ved å bruke en klar lip gloss over øyenskyggen. Dette gir en futuristisk følelse til den klassiske Barbie-stilen.

Moderne twist