Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Hårklyper for alle anledninger

Hårklyper for alle anledninger

Hårklyper ikke bare et funksjonelt verktøy for å holde håret på plass, men også et stilig tilbehør som kan forvandle enhver frisyre. Enten du ønsker å tilføre et elegant preg til din daglige look eller skape en iøynefallende stil for en spesiell anledning, har vi en hårklype for hver behov.

Store Hårklyper

Store hårklyper er en redning for de med tykt eller langt hår. De er robuste nok til å håndtere større volum av hår uten å gli eller miste grepet. Disse klypene kommer ofte i en rekke stiler og farger, noe som gjør dem til et moteriktig tillegg til enhver frisyre.

Med store klyper kan du enkelt lage elegante, løse boller som holder seg på plass hele dagen. De er også ideelle for halvoppsett, hvor deler av håret er festet mens resten flyter fritt, og skaper en avslappet, men raffinert look.

Små hårklyper

Små hårklyper  og hårnåler er fantastiske for å håndtere detaljer og fint hår. De gir presis kontroll, noe som er essensielt når man jobber med intrikate frisyrer eller når man bare trenger å holde små hårstrå unna ansiktet.
Disse er perfekte for å skape detaljerte frisyrer som små fletter eller delikate oppsett. De er også ideelle for å feste bort hårstrå når du lager en ansiktsramme, som gir et mer polert og profesjonelt utseende

Sommerfugl Hårklyper fra Bloom

Disse sjarmerende kypene er mer enn bare funksjonelle; de er små kunstverk. Med deres lekre sommerfugldesign, tilfører de en leken og fantasifull touch til enhver frisyre. De er perfekte for å legge en leken vri på en enkel hestehale, eller for å skape en uformell, bohemsk halvopp frisyre. Disse klypene legger til en unik sjarm til hverdagslige frisyrer og er også flotte for spesielle anledninger.

GRWM-klyper

Get Ready With Me (GRWM) klyper er designet for funksjonalitet og effektivitet. De er brede nok til å fjerne store seksjoner av hår fra ansiktet, noe som gjør dem perfekte for sminkepåføring eller hudpleie rutiner. Disse klypene er ideelle for å holde håret unna mens du forbereder deg for en kveld ute. De sikrer at håret ditt ikke kommer i veien mens du legger sminke eller styler resten av håret ditt, og er en uunnværlig del av enhver skjønnhetsrutine.
På vita.no forstår vi at en god hårklype kan være det lille ekstra som fullfører hele looken. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av hårklyper, fra store og robuste til de små og sjarmerende, perfekt for alle hårtyper og anledninger. Vi mener at det riktige hårtilbehøret kan gjøre stor forskjell, både for praktisk bruk og for å vise frem din personlige stil.

Enten du er ute etter noe enkelt og funksjonelt for en travel dag, eller noe unikt for en spesiell kveld ute, ta en titt på våre hårklyper. Hos oss finner du akkurat det du trenger for å gi frisyren din det lille ekstra.

Stikk innom og finn din nye favoritt hårklype hos vita.no – vi er her for å hjelpe deg med å skinne!