for a million
kinds of beautiful
Meny

Slik blir den nye VITA!

[wpcloud_facebook_share fb_share_size="small"]

Nå lanserer vi vårt nye konsept: VITA – For a million kinds of beautiful! Med dette konseptet ønsker vi å oppmuntre alle mennesker til å være stolte av den de er og ser ut, og uttrykke seg slik de ønsker, uten å la seg presse til å fremstå på en annen måte enn det som føles riktig for dem.


Blant norske kvinner opplever hele 43 prosent utseendepress i sosiale medier, ifølge en fersk undersøkelse utført for VITA av analysebyrået Sentio Research Group. Uavhengig av kjønn oppleves presset størst i aldergruppen 18-35 år, og undersøkelsen viser at egne venners innlegg i sosiale medier er det som påvirker dem mest. Yngre målgrupper lar seg påvirke mest av internasjonale kjendiser. Bloggere og norske kjendiser har også stor innflytelse.

Kvinner er lei av utseendepress. Som skjønnhets- og velværekjede ønsker vi å utfordre stereotypiske skjønnhetsidealer og heie på mangfold! Vi vil at alle skal se sin unike skjønnhet, uavhengig av hvilke «skavanker» man oppfatter at man har.

Vi er stolte av vår nye reklamekampanje som lanseres 2. mai. Den vil formidle historier om ulike mennesker i alle aldre, uten retusjering. Vi håper at filmene kan inspirere deg til å bli stolt av nettopp den DU er, uavhengig av vennene dine eller hvem du følger på Instagram.

Vår misjon er å være en destinasjon for ALLE, og du er hjertelig velkommen til vårt nye univers! Vi gleder oss til å vise dere de nye butikkene våre, som gradvis vil bli oppgradert.  Besøk gjerne våre helt nye pilotbutikker i Oslo, blant annet Oslo City, Oslo S og Majorstuhuset.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.