Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Flatt, livløst og tynt hår?  Fortvil ikke. Slik får du volum i håret.

Flatt, livløst og tynt hår? Fortvil ikke. Slik får du volum i håret.

Skru opp volumknappen med fire enkle steg. Her er gode råd til hva du daglig skal tenke på for å få volumet du ønsker i håret.

Sjampo og balsam

Hemmeligheten bak voluminøst hår starter allerede i dusjen. Rent hår og et hår fritt for produktrester og oljer, er nøkkelen til volum og er alltid lettere å style. Vasker du ikke håret, vil oljer begynne å samle seg - som igjen veier håret ned.

Og for deg som ønsker volum, er det lurt å velge en volumsjampo. I tillegg har det noe å si hvordan du vasker håret. Sjamponer alltid håret fra røttene og ut i tuppene. På den måten vasker du ut overflødig oljer.

Prøv volumsjampoen til Jan Thomas eller Korres sjampo for tørt og fint hår.

Balsam hører også med, men her gjelder andre vaskeregler. En balsam skal ikke legges i røttene – den skal kun påføres fra midten av håret og ut til tuppene, hvor håret er tørrest. Balsamen bør også inneholde volumgivende ingredienser slik at håret ikke tynges! 

Mouse og spray før føning!

Før du føner håret bruk et produkt som gir volum og tekstur til håret! Det kan være et skum eller en spray. Bruk en liten mengde og påfør i røttene. Du er nå klar for å føne håret til himmels!

Føn deg til volum

Før du setter i gang med føningen forsøk å ikke gre håret. Ja, det kan føles flokete, men disse får du ut etter at håret er tørt.

Føn håret så nærme røttene som mulig, del håret i sekvenser og føn det bøyd fremover, slik at det henger ned. Varmen vil gi røttene et løft. Bruk også gjerne en rundbørste eller fønebørste for best resultat!

Føn også gjerne i motsatt retning av hva håret er «vant» til. For ekstra volum, dra håret oppover og føn kun røttene. La håret kjøle seg ned. Gjenta til du har fønet over alle røttene. Nå kan du style håret eget ønske.

Styling

Husk at for mye produkt er med på å tynge håret ned. Du kan også bruke en tørrsjampo eller et hårpudder med tekstur som volum-triks. De fjerner oljer fra hodebunnen og holder formen på håret! Ungå tunge håroljer.

For å sette volumet, bruk en lett hårspray som ikke tynger håret. Den må være enkel å gre ut og fortsette å gi håret bevegelse, uten å bli altfor stivt. Spray i røttene og utover.