Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Redningen for tørre lepper

Redningen for tørre lepper

Det kan være mange årsaker til at tørre lepper plutselig er et faktum; du kan være dehydrert eller det kan være vær og vind som gjør det vanskelig å holde leppene myke og fine. Men fortvil ikke, redningen er rett rundt hjørnet!

Å ha en god leppepomade liggende i vesken er alfa omega slik at du kan du tilføre fukt når det er nødvendig, og at leppene holder seg myke og glatte - selv med store endringer i temperatur, og knusktørr luft innendørs.Her får du tips til produkter som kan redde de tørre leppene.

Plei leppene dine med de mest kjente leppepomadene: savex, rosebud, pl3 eller carmex. Disse klassikerene kommer i tube og krukke som enkelt kan tas med overalt, og tilfører fukt og redder tørre lepper når enn det er nødvendig.

En lip scrub er redningen for tørre lepper. Den fjerner døde hudceller, tørr hud og mykgjør og pleier leppene. En leppeskrubb kan brukes som en quick fix eller et par ganger i uken i løpet for å forebygge tørrhet ved å fjerne døde hudceller. Kombiner med din favoritt leppepomade for best resultat. 

En leppemaske er en perfekt intensiv behandling dersom leppene dine er ekstra tørre og ru. Leppemaskene fra Laneige er en storfavoritt på vita.no og påføres som en vanlig leppepomade før man legger seg. La leppemaske bli en del av din kveldsrutine. Disse leppemaske kan også brukes på dagtid for å gi ekstra fukt til leppene. 

Starskin kommer også med den perfekte løsningen for deg som trenger en quick fix: Starskin Dreamkiss. Patchene er laget av biocellulose som vil raskt sende de mest effektive, fuktighetsgivende ingredeiensene til leppene dine. Niacinamid, allantoin og fruktekstrakt lgir en plumping effekt og etterlater leppene silkemyke. Leppemasken skal være på i 15 minutter. De er perfekte for reise eller pre-party prep.