for a million
kinds of beautiful
Meny

GLYCINELLO HÅNDKREM

79,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+8 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Glycinello håndkrem er spesielt god for ru, såre og sprukne hender. Håndkremen inneholder blant annet glycerin og andre nøye utvalgte ingredienser som trekker inn i huden og gjør den myk og smidig. Glycinello håndkrem er mykgjørende og effektiv, og egner seg svært godt til behandling av tørre og sprukne hender. Glycinello kan i tillegg brukes på sprukne hæler. Kremen har en frisk duft av sitrus.

Innhold: 75ml

Varekode: 11002

Omtaler

Lepomade?

  • starstarstarstarstar
Veldig god håndkrem! Har brukt denne på veldig tørre og sprukne lepper også. Smaker ikke så veldig godt, men gjorde underverker på sprukne lepper!
Cathrine 20.02.2019

Superkremen!

  • starstarstarstarstar
Ingen over, ingen ved siden! Jeg har brukt den i mange år. Har en niese på 48, når hun kjenner den milde lukten av kremen, hos andre, sier hun: Å, tantelukt! Må bare føye til at den fungerer som kløstopp på insektstikk også. Mannen min bruker den forøvrig på mild eksem, så den har mange bruksområder.
Margit 10.11.2018

Suveren

  • starstarstarstarstar
Absolutt en håndkrem i en klasse for seg! Har prøvd mange(!) kostbare håndkremer, men ingen slår denne. Virker umiddelbart på sprukken og sår hud, samt gir veldig fine neglebånd:)
Vigdis 12.09.2018

Beste håndkremen!

  • starstarstarstarstar
Dette er helt klart den aller beste håndkremen jeg noen gang har brukt. Det er den eneste kremen som fungerer for mine super såre og tørre hender, og den fungerer etter kun en bruk. Den har ikke en sterk lukt, og holder lenge på hendene. Jeg bruker den helst på kveldstid, ettersom den er noe tykk og litt klissete. Men den er absolutt hvert hver en krone, da den er bedre enn selv de dyreste kremen på apoteket etter min mening.
Sofie 02.05.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.