Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Toppbanner med 5 ulike hårprodukter. Hårproduktene er blåfarget og bakgrunnen er blå.

Toppbanner for Redken. Bildet er av 3 hårprodukter med en hvit bakgrunn. Toppbanneret er en direkte lenge til hårbehandling.

Toppbanner for Redken. Bildet er av 2 hårprodukter med en hvit bakgrunn. Toppbanneret er en direktelink til kategori styling.

Toppbanner for Redken. Bildet er av 3 hårprodukter med en hvit bakgrunn.

Toppbanner for Redken. Bildet er av 3 hårprodukter med en hvit bakgrunn.


Om Redken

Paula Kent var medgrunnlegger av Redken Laboratories i 1960. Som ung skuespillerinne på slutten av 1950-tallet, da alles hår var kraftig bleket og slitt, slet Paula med tynt og fint hår og sensitiv hud. Hun oppsøkte dermatologer og frisører for å finne en løsning.   
Paula skjønte at hun kunne hjelpe millioner av mennesker som trengte skånsomme produkter med høy yteevne – og at profesjonelle frisører hadde behov for kunnskap om huden og hårets kjemiske sammensetning, produktingredienser og hvordan de kunne bidra til vakkert, sunt hår. 
 
Sammen med frisøren Jheri Redding ("REDKEN" kommer av etternavnene deres) etablerte de Redken, med tre produkter og et intensivt utdanningsprogram for frisører. Formlene ble utviklet på grunnlag av tre prinsipper. Med dette revolusjonerte Paula Kent den profesjonelle hårpleiebransjen for både stylister og kunder. 
- Proteinteknologi (siden håret består hovedsakelig av proteiner). 
- En syrlig pH på 4,5–5,5, som er den samme som hudens og hårets naturlige pH-verdi. 
- Produkter anbefalt eksklusivt av lisensierte kosmetologer ved profesjonelle salonger. 

Redken

96 produkter