Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
K-Beauty

K-Beauty

Det sies at Korea ligger opptil 18 år foran Vesten på innovasjon av hudpleie, og det er nettopp dette som gjør K-Beauty så spennende!

Vi i VITA er besatt av de delikate og alltid innovative K-beauty produktene!

Hudpleierutinen til koreanske kvinner kan bestå av 10-18 produkter hver dag og de bruker i snitt syv ganger mer på hudpleie enn vestlige kvinner. For koreanske kvinner har det gjennom tidene vært fokus på en plettfri, sunn og glødende hud. I Sør-Korea er hudpleie en del av livsstilen og de starter tidlig, ofte som barn. De tenker at det aldri er for tidlig å starte, og fokuset deres er å handle før problemet oppstår. En stor del av den asiatiske filosofien handler nettopp om å gjøre preventive tiltak i stedet for å skulle reversere tegn på aldring slik vi i den vestlige delen av verden er vant med.

Koreansk hudpleie kan være omfattende, men vi har forenklet det ned til

DETOX - BOOST - FINISH. Detox går ut på å rense huden og forberede den for, boost, som er å gi huden fuktighet og næring. En kombinasjon av disse stegene er det som skal til for å skape en perfekt base for den avsluttende delen som er finish.

DETOX:

En god rens er essensielt når det gjelder å forebygge en rekke hudproblemer. Dobbelrens er derfor et viktig trinn i enhver koreansk hudpleierutine, særlig på kvelden for å bli kvitt alt av sminkerester, svette og forurensing som har samlet seg på huden i løpet av dagen. Først renses huden med en oljebasert rens for å fjerne sminke og smuss.

Erborian Skin Therapy Solid Cleansing Oil er en oljebasert rens som fjerner alle spor av make-up. Den er svært skånsom og tørker ikke ut huden.Følg opp med Erborian bamboo matte lotion,  passer for en kombinert til fet hud. Eller Yuza double lotion som passer alle hudtyper. Lotion er forfriskende og som brukes morgen og/eller kveld, etter rens og før ansiktskrem. Lotion er enkelt forklart et trinn i hudpleien som gir enda mer fuktighet og næring til huden.

Avslutt detox av huden med en sheet mask. Vi kan anbefale K-Beauty Secrets Black Charcoal Sheet Mask som er en dyprensende maske som er tilsatt kull for å rense tette porer, fjerne uønskede oljer samt redusere porestørrelse. Denne etterlater huden renset og forfrisket. En øyemaske som fikser trette øyne i løpet av noen få minutter? Ja takk! Glow Eye Patch fra Erborian med perlemor shimmer gir huden rundt øynene nytt liv.

 

BOOST:

Koreanske kvinner er veldig opptatt av lag-på-lag. More is more er et mantra disse kvinnene følger og vi har satt sammen noen av våre BOOST-favoritter!

I over 2000 år har ginseng vært en tradisjonell urt i Sør-Korea, og den er mye brukt i koreansk hudpleie. Det tar seks år fra ginseng begynner å spire til den er klar til å bli høstet. Ginseng er regnet for å være en nasjonal skjønnhetsskatt blant koreanske kvinner.

Serumet som gir det lille ekstra, Erborian Korean Skin Therapy Ginseng Essentiel Serum, er et serum som bidrar til å forberede huden for videre hudpleie. Dette serumet bidrar med å jevne ut hudens tekstur, redusere synligheten av fine linjer og rynker, får huden til å føles strammere og gir glød.

Følg opp med Bamboo kremen til Erborian Korean Skin Therapy Bamboo Crème Frappée. Dette er en fuktighetskrem med oppkvikkende effekt som gjør huden frisk og myk. Den har en slush-aktig tekstur og en uimotståelig frisk duft. Inneholder Bamboo Waterlock-kompleks for ekstra fuktighetsgivende egenskaper. Bambusekstrakt inneholder aminosyrer som tilfører fukt til huden, mens bambusfibrene inneholder proteiner og lipider som bevarer hudens naturlige fuktighet.

Ikke glem huden rundt øynene med yuza sorbet eye. Yuza inneholder aktive ingredienser fra skallet til mirakelfrukten Yuzu som bidrar til å fukte, tilføre næring og beskytte tørre hudpartier. Erborian Korean Skin Therapy Yuza Sorbet Eye er en behagelig øyegele som får øynene til å se mer våkne ut og beskytter den sarte huden rundt øynene mot ytre forurensning og uttørking. Huden føles myk og glatt, og øynene ser uthvilte ut. 

FINISH

Det er ingen hemmelighet at den koreanske skjønnhetsindustrien er bygget på ønsket om å ha en feilfri, frisk og glødende hud. Erborians BB Cream Au Ginseng oppnådde sin kultstatus takket være en formel som leverer nettopp dette! Produktet tilpasser seg hudens naturlige hudtone og gir en jevn finish.  Den reduserer urenheter, forbedrer hudens struktur og tilfører rikelig med fukt. Vi ELSKER den!

En del av brobyggerproduktene i finish-linjen er også Erborian Skin Therapy CC Crème. Dette er Erborian sin bestselger og blant Europas mest solgte CC-kremer noensinne. Et høyteknologisk produkt som bidrar til å forbedre hudens utseende slik at den ser glødende og jevn ut. Den reduserer synlige urenheter, samtidig som den forbedrer hudens struktur.