Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
3-stegs hudpleierutine for tørr og gusten vinterhud

3-stegs hudpleierutine for tørr og gusten vinterhud

Stikkordet for K-beauty er perfekt hud og masse glød - hvilket vi jo vil ha året rundt! Her har du en enkel 3-stegs rutine som gir både fukt og glød til huden.

Erborian har produktene som gir deg nettopp dette! Produktene i serien har unike, fløyelsmyke teksturer, friske dufter, og er utviklet og produsert i Sør-Korea. Filosofien til Erborian er at den daglige hudpleierutinen består av tre essensielle steg: Detox - Boost - Finish. Les mer om disse nedenfor!

DOBBELRENS

I koreansk hudpleie er rens kanskje det aller viktigste steget. Konseptet «double cleansing» er svært utbredt, og går ut på at man først fjerner make-up med en oljebasert rens, for deretter å rense huden i dybden med en vannbasert rens. Denne rutinen er også perfekt for deg som sliter med tørr hud på vinterhalvåret da oljerensen sørger for at huden ikke strippes for fukt. Samtidig vil en dobbel renserutine sørge for å fjerne sminke, smuss og død hud, og huden rengjøres for urenheter. Huden din kan puste fritt sørge for at pleiende produkter senere i rutinen får en optimal base.

Erborian Centella Cleansing Gel er en mild rensegele for daglig bruk som intensivt renser huden og fjerner urenheter uten at huden føles stram, da den også bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Du får umiddelbart et klarere og mer glødende resultat, samtidig som huden også føles komfortabel.

Erborian Centella Cleansing Oil er en lett olje som fjerner sminke (inkludert vannfast), overflødig talg og urenheter, uten å tørke ut huden. Etterlater huden lindret, fuktet og behagelig. Ved kontakt med vann blir den lette teksturen forvandlet til en melkeaktig lotion som raskt fjerner sminken.

YUZA

Yuza er en frukt som er rik på antioksidanter, og hjelper huden med å tilføre fukt og næring samt beskytte mot frie radikaler. Serien passer for deg som opplever de første aldringstegnene og ønsker en ekstra glød til huden. Veiledende alder ca. 25 – 40 år.

 

GINSENG

For den eldre huden anbefaler vi Ginseng-serien fra Erborian. I over 2000 år har ginseng vært en tradisjonell urt i Sør-Korea, og den er mye brukt i koreansk hudpleie. Urten var ekstremt sjelden - så sjelden at den var reservert for keiseren og hans herredømme. Det tar seks år fra ginseng begynner å spire til den er klar til å bli høstet. Ginseng er regnet for å være en nasjonal skjønnhetsskatt blant koreanske kvinner.

BAMBOO

Bambus har fantastiske fuktighetsgivende egenskaper og bidrar til å friske opp tørr hud. Denne ultra-hydrerende ingrediensen hjelper til med å berolige og pleie tørr, trett hud for å gi et umiddelbart smidig og fyldig utseende.

 
erborian bamboo: in what order: Need Purify and moisture. Super ingredient: Charcoal + Bamboo