home Meny close
menu Meny
109,-
109,-

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

109,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+11 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Veet Essential varmvoks passer alle hudtyper, også sensitiv hud. Voksen er sukkerbasert, og inneholder 100% naturlige ingredienser. Voksen inneholder også naturlig arganolje, som er kjent for sine umiddelbare og effektive fuktegenskaper. Veet Essential Warm Wax er for kropp, men kan også brukes i ansiktet.

Bruksanvisning:

Varmes i mikrobølgeovn eller kokende vann. Stryk voksen utover i et tynt lag med spatelen i den retningen håret vokser. Legg umiddelbart remsen over laget med voks. Glatt ut remsen over voksen i den retningen håret vokser. Trekk deretter av med hurtig bevegelse mot hårets groretning.
En remse kan gjenbrukes selv om det sitter fast voks i den. Ikke bruk voks på det samme området mer enn én gang. Voksrester kan fjernes med vann.
Varekode: 64190

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Helt ok

Fjerner en del, man ser tydelig hvir det er vokset og ikke, men er likevel noen hår igjen som jeg tar med pinsett, er ikke snakk om bare 5-10, men en del fler. Voksteipsen kan brukes om igjen en gang, litt dårlogere resultat, men helt ok. Flere ganger enn det er ganske håpløst for da får man ikke var stort mer. Lett å varme opp og enkel å bruke, er med en skje som viser farge og tegn på at den er klar.
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar_border
Omtalt 15.12.2018 av :)

Skriv din egen omtale

Du omtaler: VEET ESSENTIAL VARMVOKS

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.