for a million
kinds of beautiful
Meny
50%
veet

VEET ESSENTIAL VARMVOKS

Før: 109,-

Spesialpris 54,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%
NB! The offer ends on fredag 31. januar 2020

Sjekker lagerstatus...

+5 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Veet Essential varmvoks passer alle hudtyper, også sensitiv hud. Voksen er sukkerbasert, og inneholder 100% naturlige ingredienser. Voksen inneholder også naturlig arganolje, som er kjent for sine umiddelbare og effektive fuktegenskaper. Veet Essential Warm Wax er for kropp, men kan også brukes i ansiktet.

Bruksanvisning:

Varmes i mikrobølgeovn eller kokende vann. Stryk voksen utover i et tynt lag med spatelen i den retningen håret vokser. Legg umiddelbart remsen over laget med voks. Glatt ut remsen over voksen i den retningen håret vokser. Trekk deretter av med hurtig bevegelse mot hårets groretning.
En remse kan gjenbrukes selv om det sitter fast voks i den. Ikke bruk voks på det samme området mer enn én gang. Voksrester kan fjernes med vann.
Varekode: 64190

Omtaler

10/10

  • starstarstarstarstar
Beste varmvoksen jeg har brukt. Syntes den renner relativt lite og tar så og si alt av hår. Anbefaler å skrubbe der du skal vokse dagen før, om ikke samme dag, for best mulig resultat.
Sofie 06.05.2019

Helt ok

  • starstarstarstarstar_border
Fjerner en del, man ser tydelig hvir det er vokset og ikke, men er likevel noen hår igjen som jeg tar med pinsett, er ikke snakk om bare 5-10, men en del fler. Voksteipsen kan brukes om igjen en gang, litt dårlogere resultat, men helt ok. Flere ganger enn det er ganske håpløst for da får man ikke var stort mer. Lett å varme opp og enkel å bruke, er med en skje som viser farge og tegn på at den er klar.
:) 15.12.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.