SILK


SILK er en nærende lip balm som etterlater et tynt, hvitt og delikat slør over leppene. Anniken har latt seg inspirere av «sunblock-looken», og ønsket å gjenskape dette i form av et leppeprodukt som kan brukes til alle anledninger. SILK kan benyttes i kombinasjon med en nude lip liner, over en leppestift eller alene for et mer naturlig uttrykk. Etterlater leppene silkemyke og blanke.

SUNRISE


Sunrise - Anniken har alltid vært nøye med å bruke solkrem hver eneste dag, og hun ønsket å tilby en dagkrem med solfaktor i sin produktserie. Slik oppsto Sunrise, en lett, fuktighetsgivende dagkrem med faktor 30, ideell for tørr og sensitiv hud. Produktet er utviklet i Sveits og har en mild, frisk duft. Passer til alle hudtyper
Natalie Brow Wax med og uten emballasje

BROW WAX


Brow Wax - Anniken har skapt det ultimate produktet for å forme det perfekte brynet, alt ettersom hvilken stil man liker. Børstet oppover for det røffe, moderne uttrykket som Anniken selv alltid kommer tilbake til, eller børstet ryddig på plass for en mer tradisjonell look. Brow Styling Wax har en formula som er skapt for å vare hele dagen og holde brynene oppe med en laminerende effekt. Den gir hold, bygger og former brynene.
Dewy highlighter

DEWY


Dewy er en glossy highlighter som kan brukes til å fremheve kinnbena, neseryggen, amorbuen eller haketippen – rett og slett alle områdene i ansiktet du ønsker å fremheve og få til å gløde. Kragebena, skuldrene – dette multifunksjonelle produktet har mange bruksområder.

Med hyaluronsyre som en av hovedingrediensene, gir dette produktet fuktighet og glød og fremhever hudens egen naturlige glød og skaper denne duggfriske looken. Dewy er produsert og utviklet i Italia og har perlemorpigmenter, vitamin E og hyaluronsyre som nøkkelingredienser for å skape denne perfekte highlighteren. Dette er et vegansk produkt, da ingen av ingrediensene stammer fra dyr.

Dewy blush

BLOOMY


Bloomy er en multifunksjonell blush som fungerer like fint dabbet på kinnene med fingrene for å skape en frisk look, som den fungerer på leppene for en nøytral nude eller på øyelokkene for å skape dybde. Bloomy er en perfekt fargekombinasjon mellom rose og nude, med en kremet tekstur som etterlater huden og leppene silkemyke.

Produktet er produsert og utviklet i Italia og er lagt for å være den perfekte flerbruks-blushen du har med deg i vesken. Dette er et vegansk produkt, da ingen av ingrediensene stammer fra dyr.

Rainy dagkrem

RAINY


Rainy er en rik, fuktighetsgivende ansiktskrem med 98 % naturlige ingredisenser. Kremen har en svak duft av hibiskus, som skal vekke sansene til live. Hibiskus, organisk jojobaolje og aloe vera er nøkkelingrediensene i formularen, og produktet er produsert og utviklet i Frankrike. Disse antioksidantiske, beskyttende og aktive ingrediensene etterlater huden silkemyk.

Bruk rainy morgen og kveld på nyrenset hud. Fungerer ypperlig som base for makeup. Rainy er et vegansk produkt, da ingen av ingrediensene stammer fra dyr.

Natalie by Anniken E. Jørgensen

6 produkter
Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent
Klikk og hent