Boson SARS-CoV-2 Antigen hurtigtest

Boson SARS-CoV-2 Antigen hurtigtest er en CE-godkjent ett-trinns in-vitro test basert på immunokromatografi og er til bruk for private brukere. Testen er lett å gjennomføre og passer for alle aldersgrupper. Barn som er under 14 år burde testes av en voksen.

Les bruksanvisningen nøye før bruk. Testen gir en nøyaktighet på 98,72% så fremt den er tatt riktig og må tas innen de første 7 dagene etter symptomene begynner å vises. Feil eller utilstrekkelig bruk av testen kan føre til falske eller unøyaktige testresultater.

Selvtesten kan gi deg og de rundt deg en liten trygghet i situasjoner der du er usikker på om du er smittet og/eller før deltagelse på sosiale sammenkomster, arrangementer eller situasjoner der du omgås større grupper. Hurtigtesten gir deg svar etter 15 minutter.

Hvis resultatet er positivt skal du oppsøke medisinsk personell som anbefalt av helsemyndighetene for videre oppfølging, registrering og smittesporing. Husk også at negative tester ikke utelukker Covid-19 infeksjon. Følg alltid dine lokale regler for smittevern. Dersom resultatet er negativt, men du viser symptomer, oppsøk medisinsk personell for ytterligere testing.

Viktig: Testen kan ikke brukes som offentlig dokumentasjon som gir deg «grønt koronasertifikat». Private tester er ikke godkjent som offisiell dokumentasjon. For reisedokumentasjon trenger du fortsatt testresultat fra offentlig eller privat helsevesen.

Boson

1 produkter
Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent
Klikk og hent