for a million
kinds of beautiful
Meny
oh k!

OH K! SNAIL SHEET MASK

Før: 98,-

Spesialpris 29,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
70%
Kampanjen gjelder til og med fredag 19. april 2019

Sjekker lagerstatus...

+3 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

K-Beauty Secrets er en innovativ ansiktmaskeserie produsert i Sør Korea, som er verdensledende innenfor hudepleie. Med deres konstante jakt på banebrytende ingredienser og formuleringer sies det at Koreansk hudpleie ligger 10-12 år foran vestlige hudpleiemerker og hovedfokuset er å bruke naturlige og effektive ingredienser, som gir varige resultater.
K-Beauty Secrets maskene inneholder naturlige, rensende, fuktighetsgivende og andre unike ingredienser, som får huden til å føles frisk og gjennomfuktet. Typisk for k-beauty er søte, lekne forpakninger, morsomme ingredienser og påføringsmåter litt utenom det vanlige, som i tillegg er både tidsbesparende og praktiske. Alle produktene i K-Beauty Secrets serien er fri for parabener, Cocamide DEA, Katon og MI. Produktene selvsagt ikke testet på dyr.

Oh K! Snail sheet mask er en maske som er formulert for å gi intens fuktighet til dehydrert og livløs hud, slik at den igjen blir frisk og med mer glød. En av ingrediensene er Snail Secretion Filtrate som er slimet sneglen har rundt seg som er spesielt rikt på protein, hyaluronsyre og antioksidanter.

- NB! Sneglene skades ikke.
- Perfekt for tørr til kombinasjonshud - passer alle hudtyper. 
Varekode: 344231

Omtaler

Vær den første til å skrive en omtale

Gi karakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Kampanjen gjelder til og med fredag 19. april 2019