for a million
kinds of beautiful
Meny
lee stafford

LEE STAFFORD COCO LOCO COCONUT HÅRKUR

119,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+12 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Lee Stafford CoCo LoCo Coconut Hårkur er en superkremete kokosmaske som reparerer tørt og skadet hår. Brukes mellom shampoo og balsam. Bruk mengde på størrelse med et egg og la virke i 5 minutter.

Innhold: 200ml

Varekode: 33165

Omtaler

Lifesaver!

 • starstarstarstarstar
CocoLoco hårkur er den perfekte hårkur for deg som trenger ekstra fukt og pleie for håret. Etter hver vask føles håret mykere, sterkere, bedre og mer livlig. Anbefaler denne hårkuren på det sterkeste, spesielt dersom du liker lukten av kokosnøtt!! Min absolutte favoritt, håret mit kunne ikke vært mer fornøyd!
Celine 01.04.2019

Må kjøpe mer av denne!

 • starstarstarstarstar
Jeg elsker den! Håret mitt får en skikkelig fin glans, og lukter skikkelig godt. Jeg har fått masse komplimenter på at håret mitt ser skikkelig sunt og fint ut, og at det er sjukt mykt! Håret mitt har lenge vært livløst og tørt, så denne var en livredder!
Elise 12.03.2019

FANTASTISK

 • starstarstarstarstar
Utrolig fornøyd! Lukter nydelig godt og i lang tid. Gir håret ein myk og deilig følelse. Absolutt vert hver en krone!
Helene 21.11.2018

Helt fantastisk!

 • starstarstarstarstar
Denne funket fantastisk bra på håret mitt! Jeg har totalt ødelagt hår etter hjemmefarging og denne vekket virkelig håret mitt til livet igjen med fantastisk god lukt og glans! Det ble utrolig mykt og har ikke floket seg etterpå!
Veronica 08.10.2018

Forferdelig dårlig hårkur

 • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Anbefales virkelig ikke det er den dårligste hårkuren jeg har prøvd i hele mitt liv ! Den gjorde håret flokete livløst og i tilegg luktet den vondt , dvs at den absolutt ikke lukter kokos i det hele tatt slik som feks tørrsjampoen i samme serie den luktet helt forferdelig ! Denne hårkuren var bortkastet penger og burde bli tatt ut av sortimentet!!!
Siri 07.06.2018

Ikke bra

 • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Passer ikke for alle hårtyper. . Jeg likte den ikke. Håret ble veldig tørr etter vask.
Jipy 30.10.2017

Kjempefornøyd!

 • starstarstarstarstar
Dette er en av de bedre kurene jeg har prøvd. Dette er et produkt jeg kommer til å kjøpe mer av :)
Elin 18.05.2017

Supert produkt!

 • starstarstarstarstar
Dette produktet gjør håret utrolig mykt og velduftende. En av mine favoritter :)
Sigrid 25.12.2016

herlig!!

 • starstarstarstarstar
Super hårkur! Jeg har tykt hår og brukt masse Redken all soft eller color serien( dyre produkter) og tenkte siden jeg skulle få levere inn min ubrukte foundation som jeg angra på. veldig snilt av damen på Linderud Vita:) Angrer ikke jeg kjøpte denne hårkuren og sjampooen=) Super hårkur for tørt og tykt hår. Gjør håret mykt, skinnende og frizz free:D hva mer kan du ønske deg?
Gleder meg til å prøve sjampoen og i samme serie. dere med tykt hår, kjøp den:) PS. dere trenger heller ikke store mengden. en liten mengde gjorde susen.
Mari 28.11.2016

Ny klippet følelse!

 • starstarstarstarstar
Elsker dette produktet! Det lukter coconut og etter en behandling føles håret like mykt som når det er ny klippet. Vil definitivt kjøpe dette produktet igjen. :)
Miranda 03.07.2016

Forferdelig lukt

 • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Lukten var helt forferdelig. Måtte vaske håret to ganger etterpå, og likevel satt den i. Resten gikk rett i søpla. Vet ikke om det var noe galt med den jeg fikk, men det luktet iallfall ikke noe kokos!
Augusta 30.04.2016

Grusom lukt

 • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Kjøpte 2 stk, en til meg selv og en i gave. Etter å ha prøvd den gikk begge rett i søpla. Luktet helt forferdelig. Ikke den sommerlige kokoslukten jeg forestilte meg, men rett og slett gammel deo.
A 24.04.2016

Fantastisk duft!

 • starstarstarstarstar
Jeg kjøpte denne spontant da den var på salg og hadde søt farge. Elsker duften den setter i håret, veldig søt og behagelig. Blir nok også å teste andre produkter i denne serien! Anbefaler denne virkelig :)
Ida 19.02.2016

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.