home Meny close
menu Meny

KORRES WILD ROSE VITAMIN C BRIGHTENING FACE OIL

379,-
379,-

Handle i nettbutikken?

1-10 på lager i nettbutikk

379,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+38 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Korres Wild Rose face oil er en ultra-konsentrert Super Vitamin C (5%) olje med ekte Ros blader, som gir dyp næring til huden samtidig som den lysner og jevner ut hudtonen. Wild Rose-olje, en verdifull ingrediens som har blitt brukt i lang tid i gresk hudpleie og er drevet av ren Super Vitamin C. Denne konsentrerte c-vitaminen, essensielle fettsyrer og sterke antioksidanter bekjemper umiddelbart tørrhet, plumper huden og kapsler inn fuktighet og viktige næringsstoffer i huden. Uten tilsatt syntetisk duft. Klinisk testet.

Bruk: Masser forsiktig et par dråper på ansikt og hals, unngå øyeområdet. Kan også blandes i din favoritt Wild Rose-fuktighetskrem for maksimal effekt.

Inneholder Wild Rose olje, 5% super vitamin C-høyt absorberende stabilisert vitamin C, essensielle ω-fettsyrer, vegetabilsk squalane, solsikkefrøolje, aprikoskjerneolje, bisabolol, ingefærrotekstrakt.

Innhold: 30 ml

Varekode: 347455

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Tommel opp!

Ble anbefalt denne oljen av en ansatt på vita. Pleier å bli blank og tørr i ansiktet i løpet av dagen. Dette har ikke skjedd etter jeg begynte med denne oljen. I tillegg demper den rødheten i huden, og huden føles glatt og behagelig!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 12.02.2019 av Trine Lise

Utrolig bra!

Helt super olje, som har en behagelig og god duft, gir masse fukt og glød til huden. Oljen er også super å blande inn i foundation for ekstra fukt og glød, makeupen legger seg finere og jevnere med denne!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 07.02.2019 av Malin

Ikke bland med acneprodukter

Jeg ble anbefalt dette serumet+ det andre c-vitamin serumet fra Korres sammen med Ole Henriksen linjen for fet hud. Fikk enda mer utbrudd og kviser i hele ansiktet. Man skal ikke blande c-vitamin med AHA og BHA! Det burde de som jobber på Vita kunne!!
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 28.01.2019 av Jess

Utrolig fornøyd

Fikk anbefalt å kjøpe dette produktet grunnet min utrolig tørre hud. Jeg har prøvd så mye forskjellig uten noe hell. Dette produkter er fantastisk og reddet min hud etter kun 1 uke. Passer utrolig bra og blande inn med foundation for en fin glød også. Alt i alt storfornøyd
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 21.11.2018 av Victoria

Skriv din egen omtale

Du omtaler: KORRES WILD ROSE VITAMIN C BRIGHTENING FACE OIL

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.