home Meny close
menu Meny

KORRES ARGAN OIL ADVANCED COLORANT ASH LIGHT BLONDE 8.1

195,-
195,-

Handle i nettbutikken?

1-10 på lager i nettbutikk

195,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+20 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Endelig er KORRES hårfarge her! Avansert permanent hårfarge med arganolje som dekker helt hvite/grå hår. Gir håret en langvarig og glansfull farge, samtidig som håret behandles og beskyttes mot skade.

Utviklet med:

• Pigmentbevarende teknologi som fester fargen til håret uten bruk av ammoniakk. Med kontrollert oksidering kan mikrofargestoffene enkelt trenge inn i håret. Der kapsles de inn for oksidering, og det dannes store fargemolekyler som gir en intens hårfarge som ikke falmer.
• Arganolje og naturlig keratin virker i de dypere hårlagene, gjenoppretter fuktighetsnivåene og beskytter mot skade.
• Havreekstrakt beriket med vitamin B-kompleks og mikromineraler danner en beskyttende hinne som styrker håret og gjør det mer elastisk.

Pakken inneholder:

• 1 tube fargekremgel 50 ml
• 1 påføringsflaske med aktivator 75 ml
• 1 balsam med solsikke og fjellte til farget hår 20 ml
• 1 instruksjonshefte på gresk og engelsk, samt hansker
• 1 instruksjonshefte på norsk

Farge: Ash Light Blonde 8.1
Varekode: 333835

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Skånsom og lett å bruke

Jeg kjøpte dette produktet i denne fargen for å kjøre en «quick fix» på etterveksten min. Jeg er en naturlig level 5 og har blekket / highlightet håret mitt blondt i to år. Denne hårfargen ville jeg bruke til å «bump My base,» eller farge etterveksten slik at det ikke er så sykt mye mørkere enn tuppene. For å gjøre dette, la jeg fargen KUN på etterveksten med en balliage teknikk. Den la jeg stå i 25 min. Etter dette, tok jeg fargen videre ned på noen seksjoner på toppen og under for at fargen skulle se gjennomtenkt ut. Dette la jeg stå i ca 10-15 minutt. Det viktig her er å ikke ha fargen for lenge på de tidligere blekket delene av hårene, ellers blir det grønt. Det er også viktig å huske at det er ikke et blekkemiddel, men heller en såkalte «high lift» farge. Dette betyr at håret vil vanligvis ikke lysne med mer enn 1-3 toner. I tillegg må man regne med litt gylne toner nå man farger håret blondt, spesielt når man er mørkere fra før av. Etter jeg skilte ut hårfargen, brukte jeg en kald toner (Goldwell softcolor i BS 10) og lilla sjampo. Resultatet ble en fin, gylne blonde og man ser ikke at etterveksten ble farget i etterkant av tuppene hvis det gjør mening. Jeg har fortsatt litt gylne toner i bunnen men dette regnet jeg med å få ettersom håret mitt er naturlig litt rødt. Resultat ble til slutt mye bedre enn sist jeg var hos frisør (der røttene ble røde og jeg fikk en markant skillelinje mellom typen og røttene), og produktet selv var veldig skånsom mot håret. Jeg ville egentlig bruke profesjonelle farger fra wella men fikk ikke bestille i tide. Dette var da en helt flott «quick fix». Anbefales.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 29.05.2018 av N

Fornøyd

Kjempe fornøyd. Sliter med eksem i hodet som klør å svir av "vanlig" hårfarge. Endelig en som er mild å i tillegg ikke stinker hårfarge av. I tillegg blir håret som jeg ønsker. Ingen grønn skjær heller.. min nye elsk!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 21.04.2018 av Bollo

Dårlig! Anbefales ikke!

Hadde bleket blondt hår, og ganske mørk ettervekst. Var i butikken og damen som jobbet der mente denne fargen ville blende inn med etterveksten min. Jeg ente opp med gulskjær i etterveksten, og grønn/grå der hvor jeg hadde bleket blondt hår. Velg noe annet eller dra til frisør.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 04.04.2018 av Thilde

Håret ble grå/grønt!

Fikk anbefalt denne i butikk av ei som jobbet på vita. Ville få det mørkere i bunn men endte opp med lyse grått/grønt hår!
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 28.03.2018 av C

takk for ingenting

kort sagt: håret mitt har fått en grønn tone nå etter at jeg farger håret mitt med dette produktet. skal aldri kjøpe noe ifra korros igjen og ingen av venninnene mine har troen på produktet, heller. takk for å gi meg grønt hår, Korros. takk for å gjøre at jeg må bruke gjemme håret mitt til grønnfargen er vekke
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 26.02.2018 av sofie

Skuffende

Ble anbefalt denne fargen av en ansatt på vita. Dessverre er dette den verste hårfargen jeg noen gang har prøvd. 8.1 «light ash blond» ble nærmere en 4 «mørk brun». Utgangspunktet mitt var en 7, og jeg forventet ikke å få en så mørk farge. Skuffende.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 14.02.2018 av Lovise

Håpløst

Hadde kaldblondt i hodebunn(veldig likt pakken) og lysere lengder med litt for mye gyllent/gulskjær. Endte opp med rødlig brunt i hodebunnen og grå/grønt i lengdene, mye mørkere enn pakken. Etter et par uker har lengdene blitt finere, men mer gyllent igjen. Hodebunnen er fortsatt ganske rødlig. Absolutt ikke etter bilde/beskrivelse/bruksanvisning/advarsler.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 13.12.2017 av Susann

Luktfri och skonsam hårfärg

+ Väldigt bra!
Känns snäll och skonsam mot håret och hårbotten
Luktar inget vid färgning
Fin effekt
Uppfyllde önskat resultat
Kommer absolut köpa den igen
- Lite för dyr
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 28.11.2017 av Monica

Krise!! styr unna

Helt forferdelig. Var blond, men ville få den litt kaldere, og en tone mørkere - derfor valgte jeg askeblondt. Det var hun som jobbet i VITA-butikken som anbefalte meg denne. Håret mitt ble nærmere svart med en kjempetydelig grønn skjæring i hele håret. Måtte rett til frisøren og prøve å redde det.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 20.09.2017 av Maren

gulskjær

Funker helt fint, men anbefaler en glansvask eller silver shampoo etter fargingen for å bekjempe gulskjæret dersom man ønsker en kaldere hårfarge.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 21.05.2017 av Emilie

Skriv din egen omtale

Du omtaler: KORRES ARGAN OIL ADVANCED COLORANT ASH LIGHT BLONDE 8.1

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.