home Meny close
menu Meny

L'ORÉAL COLORISTA WASHOUT PINK - PASTEL 1 WEEK

89,-
89,-

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

89,-
+9 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Colorista er en hårfargeserie utviklet for å matche din personlighet! Velg blant flere forskjellige spennende farger, i ulike toner, og med ulik grad av varighet.

Colorista Washout Pastel er en midlertidig hårfarge som vaskes ut. Gi hårfargen din en ekstra dimensjon! Du kan variere looken din ofte, siden Washout Pastel 1 week vaskes ut etter ca 2-3 hårvasker. Fargen dempes gradvis hårvask etter hårvask
Fargen passer best til hår som er blondt, ombré eller har lyse striper.

Anvendelse:

Bruk fargen i blondt eller lysnet hår. Vask og tørk håret før påføring.
Husk å bruke beskyttelseshanskene. La fargen virke i 15 minutter - eller i opptil 20 minutter for et mer intenst resultat. Følg bruksanvisningen i pakken.

DO

- Ta en titt på fargeprøvene før du velger farge, slik at du velger en farge som passer deg, og du vet hvilket resultat du kan vente deg!
- Du kan lysne håret med Colorista Ombré eller Balayage hvis håret ditt er mørkere enn det som er vist på fargeprøvene. Det vil hjelpe deg å få en farge som er nærmere det som er vist på pakningen. (spesielt nødvendig for alle med mørkebrunt eller svart hår!)
- Som med alle hårfarger – kjøp 2 tuber hvis du har langt eller tykt hår og ønsker å ha farge i hele håret.
- Har du lyst hår, bør du velge en farge som pink eller peach. Har du lyst hår og det er første gang du bruker en semi-permanent farge, vil disse fargene falme raskere og med glidende overgang! Motsatt vil colorista washout-farger som purple, lilac, blue, aqua og burgundy, som har noen blå fargepigmenter, falme til en grønn nyanse og sitte litt lengre i håret.

DON'T

- Ikke påfør colorista i allerede farget hår. Colorista washout-fargen vil da ikke synes.
- Ikke påfør colorista i vått eller fett hår. Resultatet kan bli blekere og ikke så synlig
- Ikke hold deg tilbake! Mer er mer når det gjelder å farge håret og skape en skjønn farge! (ikke vær redd – fargene i tuben er mye lysere enn det ferdige resultatet!)
- Går du til en salong og de vil fjerne fargen din? Kontroller at du og din frisør ikke bruker noe som inneholder oksidanter, men en fargefjerner basert på vann!

FADER SHAMPOO:


Hvis du ønsker at fargen skal vaskes ut fortere kan du bruke Colorista Fader Shampoo. Fargen vaskes gradvis ut så du får tilbake din tidligere hårfarge når Washout Pastel er vasket ut. Hvis håret ditt er veldig porøst kan fargen sitte i lengre.

KJØP FADER SHAMPOO HER


Farge: Pink

Innhold: 80ml

Varekode: 333938

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Dette produktet funket veldig bra datteren min ville egentlig ha det i i flere uker så hun var veldig fornøyd at den satt i 4 uker har kjøpt denne fargen 8 ganger så veldig braaa kjøp dette.!!

Kjempe bra
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 04.03.2018 av Kristina

Gøy å leke med farger

Kjempefarge
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 21.10.2017 av Kaia

Ok

Fargen ble mye mørkere og mer intens rosa enn forventet og jeg trengte ikke å la det virke før jeg vasket det ut. Nå har det gått 3-4 vask og fargen har fadet veldig ugjevnt og ikke alt er ute av håret.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 20.08.2017 av Marthe

Dårlig

Dette produkte er ikke bra det gir ikke farge har blond har og det funker ikke !!!
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 14.05.2017 av Loteblomst

Herlig farge!

Nydelig rosa farge! Satte seg bra i håret mitt og ikke vanskelig å få ut.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 03.05.2017 av Micha

Elsker rosafargen

Fargen blir mye kraftigere enn avbildet. Men fargen er superkul! Og går lett ut av håret uten noe problem. Varer ca. 4 vask, men falmer allerede etter vask 1. Noe man må regne med når man bruker sånne farger. Full score! :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 03.05.2017 av Weronica

Litt vel sterk

Jeg som har helt lyseblondt hår hadde veldig lyst på pastel, fulgte instruksene selv om jeg hadde mine tvil om at det ble for lenge å levne farge i hele 15 minutt. Fargen ble 3 gang sterkere enn det jeg håpet på. Ikke pastel i det hele tatt. Denne fargen egner seg nok bedre for litt mørkere blondt hår dersom fargen ikke blir for sterk.
Jeg er litt skuffet, men håper at fargen vaskes ut fort!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 08.03.2017 av Elisa

For rosa

Den er mye mer rosa enn hva som fremkommer, går mer mot neon enn pastell. Og jeg har mørkere hår en modellen som er avbildet og hadde kun fargen i 15 minutter.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 22.02.2017 av Monica

Blondt hår, men vistes ikke

Kjøpte denne online. Jeg har ganske blondt hår, men tydeligvis ikke blondt nok. Fargen vistes knapt i noen lyse striper jeg har i håret. Skulle vært bedre informert på varesiden om hvor lyst hår man har (tilnærmet platinablondt virker det som). Dessuten var det alt for lite produkt, også mtp at jeg har tjukt hår. Gikk tom ganske fort, og dekket ikke like godt som i reklamen.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 06.02.2017 av Zara

Skriv din egen omtale

Du omtaler: L'ORÉAL COLORISTA WASHOUT PINK - PASTEL 1 WEEK

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.