home Meny close
menu Meny

BEAUTY BEAR TAN VITAMINS 60STK

BEAUTY BEAR
299,-
299,-

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

299,-
+30 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Beauty Bear Tan Vitamins smaker av deilig fersken som forbereder huden til sommerens sol innenfra. Et ideelt tilskudd til å oppnå den perfekte vedvarende brunfargen, samt beskytte huden mot solskader. Beauty Bear Tan Vitamins er en sterk kombinasjon av Betakaroten og C-vitamin fra Acerola. Start gjerne ca. fire uker før du skal utsettes for sol for å få den beste effekten. Fortsett til solsesongen er over. Da vil du få mest mulig ut av solen samtidig som du beskytter huden. Beauty Bear Tan Vitamins er ikke en erstatning for solkrem.
Betakaroten bidrar til vedlikeholde av normal hud samtidig som det beskytter mot solens stråler. Betakaroten er en karoten som finnes i en gruppe av gule og røde fargestoffer. Betakaroten hjelper oss å få en fin brunfarge, samtidig som det beskytter oss ved soling.
Acerola inneholder naturlig C-vitamin som hjelper huden med å danne ny kollagen og beskytter huden mot oksidativt stress. Ved aldring dannes rynker og linjer på grunn av at kollagendannelsen reduseres med alderen, og kollagen nedbrytes av UV-stråler fra solen. Det er derfor viktig å opprettholde nivået av kollagen via kosttilskudd for å beskytte, styrke og vedlikeholde huden.

- Ikke testet på dyr
- 100% vegansk
- Ingen kunstige fargestoffer
- Ingen kunstige smaks eller søtningsstoffer

Innhold: 60stk

Varekode: 348223

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Fantastisk

Er ikke så glad i å svelge tabletter så disse er helt fantastiske. Kommer til å fortsette med disse til neste sommer for og se om jeg blir litt dypere brun og mindre rød.
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar_border
Omtalt 04.09.2018 av Agnethe Marie

Skriv din egen omtale

Du omtaler: BEAUTY BEAR TAN VITAMINS 60STK

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.