for a million
kinds of beautiful
Meny

HOLD HUDEN UNG OG FRISK MED DENNE HUDPLEIERUTINEN

Hvorfor er det så viktig å ha en god hudpleierutine både morgen og kveld? Det er det flere grunner til; Ved å ha gode hudpleierutiner og være konsekvent med disse får du en en rekke fordeler som sunnere, friskere og mer balansert hud. Det vil forebygge og forbedre hudproblemer som kviser, for tidlig aldring/anti-age, forbedre og forebygge hyperpigmentering, «grå og gusten» hud med mangel på glød, dehydrering og sensitiv eller irritert hud.

Også hud som allerede er sunn og frisk trenger gode hudpleierutiner, dette for å forebygge hudproblemer slik at huden fortsetter å se sunn og frisk ut i fremtiden. I tillegg kan det bidra med å bremse aldringsprosessen.

MORGENRUTINE

1. Rens: I løpet av natten har huden din skilt ut avfallsstoffer som må renses bort, i tillegg til at du bør fjerne rester av produktet du har hatt på huden om natten. Dette vil også øke penetrasjonsevnen til dagproduktene du påfører.

2. Fukt og beskyttelse: Huden din trenger fuktighetskrem både for å få tilført vannbindende ingredienser og for å hindre dehydrering i løpet av dagen. I tillegg MÅ du bruke solfaktor hver dag året rundt. Husk at UVA-strålene kommer gjennom skyene og er tilstede hele tiden – selv om du verken ser eller føler de. Disse strålene når lengst ned i huden og forårsaker tidlig aldring av huden. Faktisk er solkrem den aller beste anti-rynkekremen!

3. Øynene: Ikke glem øynene! Den sarte huden i øyeområdet trenger egne produkter som kan tilføre fuktighet, forebygge og behandle rynker, poser og hevelser samt blå ringer under øynene.

Ole Henriksen Truth Banana Eye Cream har en nydelig konsistens og legger seg silkemykt på huden.

4. Makeup: Dersom du bruker makeup på huden må du sørge for at du bruker produkter som er tilpasset din hudtype, slik at ikke makeupen motarbeider alt det fine du har smurt på under.

bareMinerals og Artdeco har mineralfoundations, som er et godt alternativ dersom du ønsker en ren og lett makeup.

1-24 of 7969

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 333
7969 produkter
per side
Asc

1-24 of 7969

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 333
7969 produkter
per side
Asc

KVELDSRUTINE

1. Rens: All makeup, smuss og forurensning må fjernes grundig før du legger deg til å sove om kvelden. Rens gjerne to ganger for å få bort alt. Det verste du gjør er å smøre deg med en krem eller maske uten å rense huden grundig først – da dytter du forurensing og smuss ned i huden!

2. Reparer: Om natten reparerer huden seg, og du får ekstra god nytte av hudfornyende og reparerende ingredienser. Du kan bruke en god nattkrem tilpasset din hud, og gjerne et serum eller olje i tillegg. Serum og oljer trekker dypere ned i huden og inneholder ofte flere aktive ingredienser som kan hjelpe huden din mer enn en krem.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

1-3 GANGER I UKEN

Med jevne mellomrom bør du gi huden – eller cellefornyelsen – en treningsøkt. Dette kan du gjøre ved å bruke en god peeling etter rens på kvelden. Hvis du i tillegg legger en god maske som er tilpasset huden din, gir du huden din en skikkelig boost. Peelingen stimulerer cellefornyelsen fordi den hjelper huden med å bli kvitt gamle, slitte hudceller fortere enn den klarer selv. Masken booster huden og gir den nødvendig pleie og næring slik at resultatet blir enda bedre.

1-24 of 7969

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 333
7969 produkter
per side
Asc

1-24 of 7969

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 333
7969 produkter
per side
Asc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.