for a million
kinds of beautiful
Meny

EMILIE TØMMERBERG VISER SIN HUDPLEIERUTINE

Emilie Tømmerberg viser deg sin hudpleierutine, og og hvilke produkter hun bruker til å rense og å ta vare på huden sin.

Morgen

 

Emilie starter med å skylle ansiktet med lunkent vann, før hun bruker en god fuktighetskrem.

Nå for tiden bruker Emilie dagkremen Nurture Me Crème fra Ole Henriksen. Denne herlige kremen smelter inn i huden, og gir masse fuktighet og næring. Nurture me inneholder nærende vitaminer og oljer som styrker det naturlige forsvaret til huden, noe som virker beskyttende mot luftforurensning.

Nuture Me er spesielt utviklet for sensitiv hud, og passer også fint for de har litt rød hud eller rosacea, og/eller opplever at huden flasser litt av og til.

Se alle dagkremer her!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Kveld

Emilie starter kveldsrutinen med å gjerne sminken og å rense huden. Hun renser huden selv om hun ikke har brukt sminke – noe som er viktig for å fjerne all skitt og smuss som har lagt seg på huden i løpet av dagen. Emilie bruker GLAMGLOW ThirstyCleanse, en rens som effektivt fjerner makeup og smuss uten å tørke ut huden. Emilie bruker også Foreo Luna, en rengjøringsbørste som skånsomt fjerner døde hudceller og renser huden bedre enn hva man kan klare med hendene.
Til slutt brukes nattkremen Ole Henriksen Invigorating Night Cream, som pleier og har en anti-age effekt. Kremen har aktive ingredienser og hjelper huden med å reparere seg i løpet av natten.

Se alle renseprodukter her!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Ukentlig peeling

En gang i uken er det også viktig å peele eller skrubbe huden for å fjerne døde hudceller og å stimulere huden til å fornye seg. Emilie bruker Lancôme Exfoliance Confort, en mild ansiktspeeling med små peelingkorn som passer spesielt godt til ømfintlig eller tørr hud.

Emilie tipser også om at ved å skrubbe huden en gang i uken kan man faktisk oppleve en litt jevnere hudtone.

Se flere peelingprodukter her

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.