Ivareta hudens glød og fukt høsten igjennom!

Ivareta hudens glød og fukt høsten igjennom!

Vinden blåser friskt, himmelen er klar, og fargene er sterkere enn noensinne. Huden derimot begynner å bli gusten og grå. Her er tipsene til hvordan du enkelt kan bevare sommerens glød og fukt!

Naturen viser seg ofte fra sin aller vakreste side denne tiden av året, men for oss mennesker er historien dessverre en annen.Vi blir blekere og blassere for hver dag som går, og skiftet fra varm og fuktig sommerbris til bitende kulde og og tørr, varm inneluft gir oss både tørr og irritert hud.Huden din trenger krisehjelp, og den trenger det nå! Heldigvis er alt du trenger for å komme deg ut av krisen rette produkter og gode rutiner.

Start alltid dagen med en god rens

Gode, daglige rutiner er alfa omega for å holde huden sunn, myk og frisk.

Start alltid dagen med en god ansiktsrens, samt pass på å fjerne alle rester av sminke også før du legger deg. Riktig rens på morgenen fjerner døde hudceller, overflødig fett og talg, og klargjør huden for riktig serum og dagkrem.

Natten er den tiden på døgnet hvor huden har tid til å regenerere seg selv, og vil si at avfallsstoffer i huden bringes til ansiktshudens overflate. I løpet av en lang natt blander dette seg med svette, som gjør at det er stort behov for rens på morgenen, også når du fjernet sminken kvelden før.

Sørg for å fjerne dette med gode renseprodukter for at hudpleieproduktene dine skal fungere som de skal, og for at hudens glød skal komme frem.

Renseprodukter

Peel frem gløden

To til tre ganger i uken bør du unne deg noen ekstra minutter i morgendusjen med en god ansiktsskrubb eller peeling. Her kan du velge en en grov eller fin skrubb, alt etter hudtype, bare pass på at du ikke skrubber så hardt at huden blir rød og irritert.

Jevnlig peeling sørger for å fjerne alle standhaftige rester av sminke, forurensning og døde hudceller, og gjør det lett for den nye, friske og sunne huden å komme frem.

Skrubb og peeling

Ta deg tid til serum

Det kjølige høstværet gir gir huden vår ekstra påkjenning. Men det er ikke bare dette som er utfordringen når det blir kaldere ute. Skifte fra frisk og kald luft ute, til oppvarmede inneklimaer på kontoret og hjemme, gjør det vanskelig for huden å opprettholde glød og fuktbalanse.

Den tørre luften innendørs tørker rett og slett ut huden din. Serum har en høyere  konsentrasjon av aktive ingredienser som gjør at den er mer dyptvirkende.

Pass derfor på å være ekstra nøye med å påføre et fuktighetsgivende serum før ansiktskremen din.

Serum

Juks deg brun

Sommerens brunfarge er blitt et minne, men du kan lett jukse deg til en naturlig brunfarge året rundt.

Tilsett en liten dråpe selvbruningskrem i din favorittkrem, og hold deg glødende vakker helt til sommersolen på ny tar seg av jobben.

Ønsker du å freshe opp fargen på kroppen kan en bodylotion med gradvis farge være perfekt for den tørre vinterhuden, eller et selbruningskum som matcher blek vinterhud!