Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Gi vektnedgangen en pangstart!

Gi vektnedgangen en pangstart!

Vil du ned i vekt, så er det kun en måte å gjøre det på – kaloriinntaket må være lavere enn forbruket. Det blir det med NOKA!
  • Raskt og enkelt! Hvert måltid inneholder kun i overkant av 200kcal
  • Smaker godt, og holder deg mett
  • Sikrer deg alle næringsstoffene kroppen din trenger
Startpakke fra NOKA introduksjonstilbud

Knalltilbud på våre startpakker

NOKA ønsker å hjelpe nettopp deg med å nå dine mål, og vi gir deg derfor et knalltilbud på våre startpakker. Du får også en komplett veiledning i pakken fra vår ernæringsfysiolog. Og ikke nok med det. I tillegg får du en flott NOKA shaker OG et målebånd – helt gratis!
  • For størst effekt, anbefaler vi pakken hvor du erstatter 3 av dagens måltider. I tillegg spiser du ett kalorismart måltid. Dette kan ligge på 400-600 kcal. 3 NOKA-måltider vil sikre deg alle næringsstoffer du trenger.
  • Velger du pakken hvor du erstatter 2 av dagens måltider, kan du oppnå nesten like god effekt. Det vil variere basert på hva du velger å spise til de to andre måltidene. Vi anbefaler at det ene måltidet ligger på 200-400 kcal, og det andre på 400-600 kcal. 

9 av 9 gikk ned i vekt 

I tre måneder har ni personer brukt NOKA sine måltidserstattere for å gå ned i vekt. Samtlige klarte det, og nesten alle fortsetter med NOKA. Se flere erfaringer med NOKA her
Landingsside-1 (1).jpg

Rune satte ny løyperekord

Rune var normalvektig, men ønsket å gå ned i vekt for å forbedre løpeformen. Etter å ha gått ned sju kilo anbefaler han NOKA til alle som trenger hjelp til å få i se nok av riktige næringsstoffer ved trening. Les om Rune's vektreise her.

May-Synnøve er 9 kg lettere

May-Synnøve var matlei, og syntes det var utfordrende å få i seg frokost og lunsj. Etter at hun begynte å bruke NOKA har hun fått energien tilbake og er hele 9 kilo lettere. Les om May-Synnøves vektreise her.