Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Guide: slik får du glødende og fresh sminke til 17.mai

Guide: slik får du glødende og fresh sminke til 17.mai

17.mai er rett rundt hjørnet og vi gleder oss, men hvilken sminkelook passer egentlig best til bunad & festdrakt? Uansett hva du skal ha på, gir vi deg enkle tips og produktanbefalinger slik at du kan oppnå en strålende og holdbar look som varer hele dagen.

Brun uten sol

Hvis du lengter etter en vårlig glød finnes det et hav av muligheter før den store dagen. Med gode forberedelser som eksfoliering og nok fukt til huden kan selvbruning til kropp og ansikt gi et naturlig, solkysset uttrykk som får deg til å stråle ekstra på den store dagen. Hva med å prøve noen av de populære nyhetene fra Glöd Sophie Elise?  

Husk solkrem!

Etter din normale renserutine, er det viktig å beskytte huden din med nok solkrem. En god solkrem er ikke bare viktig for å forhindre skader fra solen, men det legger også et godt grunnlag for sminken. Vi anbefaler en solkrem med minst SPF 30 for optimal beskyttelse. Vi anbefaler yoghurt serien til Korres, som tilfører god fukt til huden og sitter godt under sminken. 

Glødende & naturlig hud

For å oppnå den ettertraktede vårgløden, kan du for eksempel bruke L'Oréal Paris Paradise Lumi Glotion Highlighter som base. Denne lette formelen gir huden en subtil glød som ser naturlig og strålende ut. Velg en CC/BB cream er perfekt for å oppnå en feilfri, men naturlig base, hva med å prøve favorittene fra Erborian? Gjerne kombiner med Erborian Super BB Concealer for ekstra dekke der det trengs for en plettfri men naturlig finish!

Blush & bronzer

Legg til litt farge på kinnene med en god blush. Blushsticksene fra Pixi gir en fresh farge og er perfekte å ha med i bunadsveska for en rask oppfriskning gjennom dagen. Gi gjerne ansiktet en sommerlig finish med flytende bronzer. Nyheten Sunkisser fra Maybelline kommer i flere forskjellige farger og er enkel å påføre. Den flytende formelen kan brukes i foretrukket mengde slik at du oppnår det resultatet du ønsker deg.  

Øyenskygge & vipper

Jan Thomas Cosmetics sine single øyenskygger finnes i flere nyanser og gir øynene dine en lysende effekt som åpner opp blikket og gir en vakker shimmer. Velg for eksempel fargen stardust for et bronzy, elegant resultat. Legg gjerne til litt ekstra definisjon med en brun eyeliner på den øvre vippekanten. Artdeco Eyestyler i Mineral Brown gir en myk definisjon uten å gi et for hardt uttrykk. Gjerne bruk en god vippetang og påfør din favorittmascara. Maybelline Sky High mascara separerer vippe godt og gir nydelig lengde på vippene.  

Lepper

Definer leppene med en lipliner som ligner din naturlige leppefarge og legg deretter en enkel gloss for å fullføre. Lipglaze fra Maxfactor finnes i flere naturlige nyanser og passer perfekt til fest. Det kan også være deilig å ha med en lipbalm lett tilgjengelig i vesken, vi anbefaler Pout Preserve Peptide Lip Treatment fra Ole Henriksen som både pleier leppende og gir mykere og fyldigere lepper over tid.  

En siste finish!

For at sminken skal holde hele dagen og redusere blank hud, anbefaler vi et settingpudder eller en settingspray. Vi anbefaler Sensai settingpudder, hvis du foretrekker settingspray kan du prøve den virale settingsprayen fra L'Oréal. Med riktige settingprodukter vil sminken sitte perfekt gjennom hele feiringen.  

Med disse enkle trinnene kan du feire 17. mai med en naturlig, fresh og strålende sminkelook som varer hele dagen. God feiring! 🇳🇴✨ 
Kategori: Makeup

Kategori hudpleie

Kategori: HÅRPLEIE

kategori: Solpleie

Kategori: PARFYME

Kategori: Kroppspleie

BESTSELGERE

K-Beauty

TILBDUD