Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Guide for deg som vil ha en rask vektnedgang ved hjelp av NOKA

Guide for deg som vil ha en rask vektnedgang ved hjelp av NOKA

Dette er guiden for deg som ønsker den mest effektive vektnedgangen ved hjelp av NOKA. Her forklarer vi deg hvordan du kan bruke måltidserstatterne for å oppnå best mulig effekt for rask vektnedgang.

Bytt ut 3 av 4 hovedmåltider

For å gå ned i et raskt tempo er det lagt opp til at du skal spise NOKA til 3 av dagens hovedmåltider. Det fjerde måltidet skal være et kalorismart måltid som du velger selv. Vi anbefaler at dette måltidet ligger på 400-600 kcal. Gjennom å spise 3 måltider med NOKA sikrer du deg alle næringsstoffene kroppen din trenger. Du behøver derfor bare å tenke på kaloriinnholdet i måltidet du selv velger.

MicrosoftTeams-image (33).png

Startpakken for rask vektnedgang består av 84 måltidserstattere og gir deg nok måltider til 1 måned. Vet du allerede hvilke smaker du foretrekker, kan du sette sammen dine egne produkter tilsvarende 84 porsjoner.
1 pakke shake = 15 måltider
1 pakke måltid/musli/suppe = 7 måltider

Nyttige tips & råd

  • Bruk noen dager på å forberede deg, og sørg for å være helt innstilt på endringene du skal gjøre. Motivasjon er den viktigste faktoren for å lykkes.

  • Dersom det er mulig, gå ned i vekt sammen med noen andre. Dette er med på å øke motivasjonen. Eller finn andre måter å involvere støttespillere rundt deg.

  • Finn deg en fast dag i uken som du måler resultatene dine på. Dette kan du gjøre ved å veie deg, bruke målebånd eller begge deler. Gjør dette til samme tidspunkt på døgnet, aller helst om morgenen etter toalettbesøket. 

Blir du sulten mellom måltidene, kan du spise grønnsaker og frukt

Det kan være lurt å planlegge måltidene dine. Hva skal du spise utover NOKA-måltidene? Og til hvilke tidspunkt skal du spise? Lag en plan for hva du skal spise til de ulike måltidene hver dag. Planlegg gjerne for en uke av gangen og bruk veiledningen du får med i startpakken. Da kan du variere ukene etter smak og behov. Det å ha en nedskrevet matplan gjør det lettere å holde seg på veien mot målet.
Ikke ork til å lage middag? Bruk NOKA sine varmretter. Du kan da doble porsjonen eller ta to ulike måltider. Ellers er det ikke noe i veien for å kjøpe seg en ferdig middag fra f.eks. Fjordland, men husk å sjekke kaloriinnholdet.

 

Dette bør du tenke på

  • Få i deg nok væske. For lavt væskeinntak kan føre til slapphetsfølelse, hodepine og økt sultfølelse. Vann er den beste tørstedrikken, men du kan også drikke annen ikke-kaloriholdig væske som kaffe, te, light brus/saft etc.
  • Hva spiser du utover måltidene med NOKA? Husk at alt du putter i munnen teller. En liten neve nøtter mellom måltidene, en kaffe latte på morgenen, litt sunn snacks, et par riskaker etc. Dette virker kanskje ikke som så veldig mye der og da, men totalt sett vil slik ubevisst småspising kunne sette en stopper for vektnedgangen.
  • Har du mye fristende i huset? Kvitt deg med det. Eventuelt gjem det bort.
  • Det å erstatte 3 (eller flere) av måltidene dine med NOKA vil være en stor endring av kostholdet ditt. Det er helt vanlig at kroppen kan reagere med sultfølelse, urolig mage og hodepine på endringene. Dette er ikke farlig, og går vanligvis over i løpet av kort tid.