Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Lag ditt eget treningsstudio hjemme

Lag ditt eget treningsstudio hjemme

Å ha tilgang til et treningsstudio er viktig for å opprettholde en sunn og aktiv livsstil. Det betyr ikke nødvendigvis at du må bli medlem av et dyrt treningsstudio eller reise langt for å få den treningen du trenger. Ved å skape ditt eget treningsstudio hjemme kan du trene når det passer deg, spare tid og penger på å reise til et eksternt treningsstudio og ha full kontroll over treningen din.

Kroppsvektøvelser

Kroppsvektøvelser er en flott måte å trene hele kroppen uten behov for dyrt utstyr. Øvelser som push-ups, squats, lunges, burpees og plankeøvelser kan gjøres hvor som helst, uten utstyr. De utfordrer musklene og bidrar til å bygge styrke og stabilitet. En treningsmatte er et viktig tillegg til ditt hjemmetreningsstudio. Den gir komfort og støtte under øvelser på gulvet.

Treningsstrikker

Treningsstrikker er rimelige og allsidige verktøy som kan brukes til å trene ulike muskelgrupper. De gir motstand og hjelper deg med å bygge muskelstyrke. Treningsstrikker kommer i ulike motstandsnivåer, slik at du kan tilpasse treningen etter dine behov.

 

Enkle manualer/Kettlebell

Enkle manualer eller kettlebells kan være svært nyttige for styrketrening. Trening med kettlebell er en effektiv måte å trene både styrke, kondisjon og kjerne stabilitet på. Kettlebells tillater dynamiske og funksjonelle bevegelser som kan engasjere flere muskelgrupper samtidig.

Treningsball

En treningsball er et rimelig og allsidig verktøy som gir en rekke muligheter for funksjonell trening og krever konstant justering og balanse, noe som bidrar til å forbedre koordinasjon og kroppsbevisthet. Treningsballen innvolverer aktivering av kjernemuskulaturen ved å utfordre balansen og stabiliteten. Dette bidrar til å styrke magemuskler, ryggmuskler og bekkenmuskler, noe som forbedrer holdningen og reduserer risikoen for ryggskader.

Sklimatte

Sklimatte er et populært og allsidig treningsverktøy som brukes til å trene styrke, stabilitet og kondisjon. Sklimatten består av to glidende plater som gir en friksjonsfri overflate som kan brukes på forskjellige underlag som gulv, tepper eller treningsmatter. Sklimatten kan aktivere flere muskelgrupper samtidig, samt trene kjernemuskulaturen, overkroppen, bena og stabiliserende muskler. Ved å utfordre balansen og stabiliteten styrker man musklene som er ansvarlige for å opprettholde riktig holdning og stabilitet.

Balansebrett

Balansebrettet utfordrer kroppen til å opprettholde balansen mens du står, sitter eller utfører øvelser på brettet. Brettet bidrar til å styrke kjernemuskulaturen og forbedrer balansen. Balansebrettet krever at du bruker muskler i ben, ankler og kjernen for å opprettholde balansen. Den brukes ofte i rehabilitering for å gjenopprette balanse og stabilitet etter skader eller operasjoner, og bidrar til å forebygge skader ved å forbedre kroppens evne til å håndtere ujevnt underlag.