Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Billie Eilish Edp 50ml
374761
374761

Beskrivelse

Sexy, selvsikker og kul. «eilish», Billie Eilishs debutduft får frem ditt indre jeg og din sanne skjønnhet – akkurat slik du er og den du er ment å være. For Billie har duft alltid hatt evnen til å fremkalle sterke minner og følelser, som lokker frem hennes sanne jeg. Parfymen «eilish» er inspirert av en varm og sensuell følelse og vekker minner til live hos de som bærer duften. «Jeg ville at duften skulle føles som en varm omfavnelse, som en kropp. Hvordan det føles å være menneske og å kjenne blodet strømme gjennom en» - Billie Eilish. Parfymen åpner opp med en harmonisk kontrast av saftige røde bær, mandarin og sukkerholdige blomsterblader. Deretter møtes vi av deilige og kremaktige vaniljetoner, mykt krydder og kakao. I basen kommer tonkabønner, elegante tresorter og varme noter av musk frem, og omfavner huden din med en sensuell varme som sitter igjen. Flasken er inspirert av Billies favorittdeler på kroppen: halsen, kragebena og brystet – en tiltalende balanse av vakre vinkler og myke kurver. Vegansk. Topp: Kronblader, mandarin og røde bær Hjerte: Vanilje, krydder og kakao Base: Musk, tonkabønner og tre"

Bruk

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), CITRIC ACID, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, YELLOW 5, RED 4, BLUE 1.

Fordeler

Søt og sexy parfyme med mye varme Styrker din personlighet, selvtillit og sensualitet Passer både dag og kveld En duft for alle

Anmeldelser ()

Billie Eilish Edp 50ml

Billie Eilish

Få igjen på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger