Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Glöd Sophie Elise Gradual Tanning Lotion
364152
364152

Beskrivelse

Glöd Sophie Elise Gradual Tanning Lotion 200 ml er en lett body lotion som gradvis gir brunfarge samtidig som den tilfører fuktighet til huden. Tanning Lotion er beriket med Mandeloje, Kokosolje og E Vitamin for et silkemykt og hydrert resultat og har en nydelig duft av kokos. Vi anbefaler å påføre lotion med påføringshanske eller vott for å ungå sjolder på hendene.

Bruk

Forberedelse er nøkkelen for vellykket selvbruning! Sørg for at huden er ren, samt at hårfjerning og eksfoliering er gjort 24 timer før påføring. Påfør en liten mengde fuktighetskrem på tørre hudområder, som albuer, hender, knær og knokler før påføring for et jevnt resultat. Påfør deretter Glöd Sophie Elise Gradual Tanning Lotion med påføringsvott eller hanske i sirkulære bevegelser eller lange strøk. Vi anbefaler at du tar en og en kroppsdel av gangen for å sikre best resultat og ha kontroll på påføringen. Dersom du ikke bruker vott eller hansker under påføringen er det viktig å vaske hendene godt med såpe etter påføring. Brunfargen vil gradvis utvikle seg over de neste 2-6 timene. Unngå i denne perioden kontakt med vann da det kan skape skjolder og flekker. Vi anbefaler også at du lar produktet å trekke helt inn i huden før du kler på deg eller er i kontakt med andre tekstiler/møbler. For å oppnå en dypere brunfarge, repeter påføringen.

Fordeler

- Gradvis oppbygget brunfarge. - Deilig duft av søt kokos. - Beriket med Mandeloje, Kokosolje og E Vitamin. - 100 % Vegansk!

Ingredienser

Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil*, Dihydroxyacetone, Glycerin, Vitis Vinifera Seed Oil*, Cetearyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Glyceryl Stearate, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Citric Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol.
Anmeldelser ()

Glöd Sophie Elise Gradual Tanning Lotion

Glöd Sophie Elise

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger