Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Comodynes Self Tan Fresh Water 100 ml
372826
372826

Beskrivelse

Comodynes Self-Tanning Fresh Water Face & Body er en gradvis selvbruningsspray. Du oppnår en ønsket tilpasset farge både for ansikt og kropp avhengig av intensiteten i bruken. Den lette og friske teksturen gir en behagelig applikasjon og sikrer at det ultrafine vannet gir en jevn og rask solingsprosess på ca 3 timer. Den har fuktighetsgivende ingredienser i formelen som gjør huden glatt. Dette vannet er et sunt alternativ for de som vil bli solbrune. DHA Plus i formelen reagerer med proteinene i huden og gir en tone som ligner en brunfarge. Dette skjer gradvis og intensiteten av brunfargen kan økes med mer påføring. Den veganvennlige formelen har en tropisk duft som minner om en solfylt sommerdag. Limited edition i sommer.

Bruk

Forberedelse er nøkkelen for vellykket selvbruning! Sørg for at huden er ren, samt at hårfjerning og eksfoliering er gjort 24 timer før påføring. Påfør en liten mengde fuktighetskrem på tørre hudområder, som albuer, hender, knær og knokler før påføring for et jevnt resultat.

Ingredienser

Aqua (Water); Butylene Glycol; Pentylene Glycol; dihydroxyacetone; Hydrogenated Starch Hydrolysate; C12-13 Pareth-9; Dimethyl Isosorbide; Ethoxydiglycol; erythrulose; Saccharide Isomerate; Citrullus lanatus (Watermelon) Fruit Extract; Glycerin; magnesium stearate; Sodium Metabisulfite; Citric Acid; Sodium Citrate; Potassium Sorbate; Sodium Benzoate; Parfum (Fragrance).
Anmeldelser ()

Comodynes Self Tan Fresh Water 100 ml

Comodynes

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger