home Meny close
menu Meny
269,-
269,-

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

269,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+27 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

HÅRSTOPP KROPP - enkel og effektiv hårfjerning
Hårstopp er en helt nyutviklet krem for hårfjerning som er skånsom, enkel og effektiv. Med Hårstopp hårfjerning er det for første gang mulig å stoppe uønsket hårvekst. Kliniske undersøkelser av hårstopp bekrefter dette. I tillegg fukter og bløtgjør Hårstopp huden. Det er ikke rapportert om hudirritasjoner ved bruk av Hårstopp hårfjerning. Hårstopp er en myk og lett kosmetisk krem som tas raskt opp slik at huden ikke føles fettet, men frisk, elastisk og myk.

Slik bruker du Hårstopp - Hårstopp er enkel å bruke
Hår er forskjellig fra individ til individ men alle hår har "livsfaser". Hårene er enten i en vekstfase, en hvilefase eller i sluttfasen. For å oppnå raskest og best resultat med Hårstopp er det en fordel at alle hårene på det aktuelle området befinner seg i vekstfasen. Dette er enkelt å få til, du tar ganske enkelt en voksbehandling, napper hårene eller barberer deg på det aktuelle området. Etter voksbehandlingen er hårveksten synkronisert og behandlingen med Hårstopp kan begynne. Voksbehandling er den metoden som sikrer raskest resultat. Men selvsagt kan du også bruke andre metoder for å "nullstille" hårveksten dersom det passer deg best.
Når hårfjerningen er unnagjort er det bare å gå i gang: Du smører det aktuelle hudområde inn med Hårstopp kremen morgen og kveld. Etter 4 til 6 uker med Hårstopp tar du en ny voksbehandling/barbering/napping - eller med den metoden du foretrekker. Det vil nå være færre hår som vokser ut og de som kommer er lysere og mer dunaktige. To måneder etter at du startet med Hårstopp behandlingen vil du se resultater og etter ytterligere 2-4 måneder med Hårstopp har hårveksten stoppet opp! For å vedlikeholde den nye glatte og hårfrie huden din er det tilstrekkelig å bruke Hårstopp 2-3 ganger i uken.
Hårstopp er klinisk testet og dokumentert, og de aktive ingrediensene er verdenspatentert. 98% av brukerne opplevde at Hårstopp virket akkurat som forventet og ga det ønskede resultat.
Hårstopp finnes i to varianter – Hårstopp til kroppen og hårstopp for ansiktet. Denne siste varianten Hårstopp kan også brukes på spesielt sart hud.

Innhold: 15ml

Varekode: 11560

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

INGEN effekt av den dyre kremen

Jeg har brukte kremen på ansikten i ca 6 måneder men ser ingen effekt. Anbefalle ikke:(
Valg laser behandling eller kjøp IPL
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 07.08.2018 av Sara
VITA svarer: Hei Sara. Veldig kjedelig å høre at produktet ikke stod til forventning. Hvis produktet er kjøpt på VITA.NO send gjerne en epost til kundeservice@vita.no Hilsen VITA Kundeservice

Virker ikke

Som sagt av andre, dette er bare bortkast av penger, skal starte med laser nå.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 04.07.2018 av Shanjida

Tull

Kjøpte meg denne dyre kremen i håp om å få hjelp til min hårete kropp, verst, min hårete mage. Brukte kremen som annbefalt, merket absolutt INGEN forskjell, gikk tilbake til butikken og fikk beskjed at det kunne ta tid og jeg burde prøve en runde til med ny dyr krem, igjen, absolutt INGEN effekt. Det å utnytte seg av desperate hårete damer/ jenter er råttent! Gikk tilslutt å søkte hjelp med laser- behandling, det virket!
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 16.07.2017 av Britt Thomassen

Virker dårlig på stivt hår/skjeggvekst

Har brukt kremen hver dag i ca 8 mnd. Oppnår ikke hårstopp men noen av hårene blir lysere. Brukes på hake, kjeveparti i ansiktet. Må fortsatt barbere bort stive hår, da voks ikke virker. Synes produktet er altfor dyrt ifht virkning.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 11.06.2017 av Anonym

Skriv din egen omtale

Du omtaler: HÅRSTOPP ANSIKT

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.