for a million
kinds of beautiful
Meny
dove

DOVE SUMMER MEDIUM TO DARK BODY LOTION

69,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

Beskrivelse

Dove Summer Medium to Dark Body Lotion er en body lotion med selvbruning for en naturlig, solbrun glød.

Dove Summer Medium to Dark Body Lotion passer for medium til mørk hud.

Innhold: 200ml

Varekode: 20538

Omtaler

Bra, men kortvarig

  • starstarstarstar_borderstar_border
Lukter en del selvbruning når fargen får «satt seg». Jeg pleier å ta den på før jeg legger meg, føne meg tørr, også skylle den av på morningen. Ellers kan man føle seg litt klissete. Huden blir feks ganske klissete om du smører den på om morningen og går med den på dagtid.

Gir raskt en gyllen og naturlig farge, men går av ila noen dager. Super om man feks trenger litt glød på beina til dagen etter. Selv foretrekker jeg selvbruning over denne, da det varer lenger.
Anita 25.02.2020

Ganske fornøyd

  • starstarstarstarstar_border
Brukt denne i flere år, ganske fornøyd. Eneste er at den kan lukte litt stramt, gir flekker på lyse klær og kan skrelle av etter noen dager. Men ved jevnt bruk, så går det helt fint. Bruker denne hver sommer, og sammen med naturlig soling gir denne den perfekte brunfargen gjennom hele sommeren :) Må bare passe på å bruke solkrem i tillegg og ikke bli solbrent, da skreller den fortere av ;)
Malin 13.05.2019

Veldig fin

  • starstarstarstarstar
Gir en fin og naturlig brunfarge. Andre selvbruningsprodukter jeg har prøvd krever bodylotion på tørre områder, noe som gjør det lett å få skjoller og flekker. Denne gir et jevnt og fint resultat, uten bruk av andre produkter. Har ikke opplevd at denne smitter av på klær og sengetøy. Anbefales!
June 24.03.2019

Kjempefornøyd

  • starstarstarstarstar
Fungerer meget godt både på ansikt og kropp. Smitter minimalt av rundt blusehals, o.l.
Kari 10.07.2018

Enkel i bruk

  • starstarstarstarstar
Veldig fornøyd. Har prøvd fra kjente merker tidligere som Bare Minerals, st. Tropez o.l. men denne var super. Eneste som jeg ikke har reaget allergisk på
Amalie 13.05.2018

Dårlig

  • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Verdens verste selvbruningskrem... Har den selv og misliker den veldig. Etter påføring blir resultatet veldig flekkete selv om du jevner det ut.

Har hatt denne lenge nå, og ca 4-7 dager etter påføringen blir den seende stygg på huden og gir fra seg flekker på klær og sengetøy.
Jeg anbefaler ikke denne selbruningen til de som vil ha et jevnt og fint resultat og som vil at den skal vare lenge.
Anonym 18.01.2018

Favoritt

  • starstarstarstarstar
Denne gir en veldig fin farge, og det blir ikke skjolder. Enkel og smøre ut og lukter ikke selvbruning. Her får man mye for pengene!
Eileen 13.10.2017

Bra

  • starstarstarstar_borderstar_border
Bra
Sofie 21.06.2017

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.