Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Månedens tips med Oda

Månedens tips med Oda

Månedens tips er spalten hvor våre VITA medarbeidere deler sine beste skjønnhetstips og favorittprodukter. Enten det er hudpleie, hårpleie eller sminke, står våre egne eksperter klare til å dele sine skjønnhetshemmeligheter og favorittprodukter.  

Bli kjent med Oda Westby, vår  E-Commerce product specialist!

Kan du fortelle litt om deg selv?

-Hei sann, hopp sann! Mitt navn er Oda og jeg er 28 år gammel. Jeg er fra Drøbak, men bor nå på Uranienborg/Frogner i Oslo med samboeren min, Herman. Jeg jobber som E-Commerce Product Specialist. Hva i alle dager innebærer det, tenker du kanskje? Kort fortalt er jeg ansvarlig for den tekniske videreutviklingen av nettsiden vita.no.  

- Jeg har jobbet i VITA i litt over 5 år og anser meg selv som en skikkelig makeup- og hudpleie junkie. Med årene har jeg blitt en slags go-to person blant venner, bekjente og familie når det kommer til tips og råd i beauty-kategorien og venninnene mine spøker ofte med at jeg bli beauty influencer som hobby. Ellers er jeg over snittet glad i å lage spillelister på Spotify, Hot Yoga og Bokklubben min.

Har du en fun fact du vil dele med leserne?   

-En fun fact om meg er at jeg har hoppet fallskjerm med matforgiftning uten å kaste opp underveis, og gråter høyt og lenge av maraton videoer, gamle mennesker og Greys Anatomy. 

Hudpleie 

Hva er din go-to hudpleierutine og har du noen gode hudpleie anbefalinger?  
  
- Jeg sverger til Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum for sunn og glødene hud. C-vitamin er en sterk antioksidant og er alfa omega for alle som sliter med pigmentflekker og kvisearr. Dette serumet ruinerer meg kanskje økonomisk, men nå har jeg brukt dette hver sommer i kombinasjon med solfaktor 50 og jeg har * bank i bordet * ikke fått en eneste pigmentflekk, som jeg syntes er ganske imponerende i en alder av snart 30 år. Jeg slet også en periode med hormonell acne og serumet har betydelig redusert synligheten av kvisearrene mine. Jeg har testet MANGE andre vitamin c-serumer, men ingen som har hjulpet så mye med å forebygge og redusere synligheten av pigmentering som denne. Verdt hver eneste krone!   
 
 
Har du flere hudpleie tips?   
 
- Mitt andre tips for sunn og glødene hud er en god renserutine. Jeg ELSKER renseverktøyet Foreo lunar mini! Dette er en liten vibrerende rensebørste i silikon som du bruker med din foretrukne rens. Jeg bruker denne sammen med Ole Henriksen sin Truth Juice Cleanser og merker STOR forskjell på huden min når jeg bruker denne jevnlig, særlig på porene mine. Jeg opplever at den virkelig renser i dybden, at huden er mye renere, jevnere og klarere, ferske kvisearr forsvinner raskere og at porene mine virker mindre. Kombinasjonen av den skånsomme fysiske eksfolieringen foreoen gir sammen med PHA i rensen til Ole Henriksen er helt gull for min kombinerte hud.  

Hårpleie 

Hvordan tar du vare på håret ditt?  

-Jeg striper håret noen ganger i året og er derfor opptatt av å tilføre håret fukt og næring for å unngå at blekingen tar knekken på håret mitt. Jeg sverger til K18, slavisk bruk av varmeskyttende spray fra Björn Axen før varmeverktøy og føn, og tilfører noen dråper med Renewing Argan Oil fra OGx i både tørt og fuktig hår hver dag.  
  
Hva med sjampo og balsam?
  
- Jeg er fortsatt på jakt etter den perfekte sjampoen og balsamen for mitt hår. Den siste tiden har jeg testet moisture-serien til Björn Axen og er veldig fornøyd med den så langt. Serien gir fukt uten å tynge håret, som er perfekt for mine tynne nordiske hårstrå som fort gjør håret flatt, glatt og fett.   
  
Andre anbefalinger?
   
- Jeg må også tipse om hårkuren Food For Soft Rich Hydrating Treatment Mask fra Matrix. Den lukter helt fantastisk, og håret blir silkemykt etter bruk! Jeg varierer mellom denne og K18 etter behov. K18 bruker jeg mest rett etter frisørbehandling og bleking, mens Matrix er super å bruke en gang i uken mellom sjampo og balsam når håret trenger en fukt-boost.   

Sesongens beste dufter 

Hvilke dufter har du troen på denne sesongen?   
  
-Jeg elsker Burberry Her Elixir de Parfum Burberry og får mange komplimenter for denne, men den er på ingen måte ny denne sesongen – mer en klassiker spør du meg! Jeg er imidlertid veldig nysgjerrig på den nye duften fra Mugler; Mugler Alien Hyper. Den har noter av grønn mandarin, pære akkord, jasmin sambac og cashmeran, og beskrives som en feminin, fruktig, treaktig og floral duft – right down my alley og høres ut som en deilig vår-duft!  

17.mai: planer, hårstyling og makeup tips. 


17.Mai er jo rett rundt hjørnet. Har du noen spennende planer i år?   
  
-I år skal jeg tradisjon tro feire dagen med gode venninner. Det blir klassisk champangefrokost, bunadsbonanza, sanghefte, forhåpentligvis masse sol og god stemning før vi tar turen til Bislett Stadion. Jeg elsker 17 mai og det er virkelig årets BESTE dag! Det blir imidlertid noe roligere enn vanlig da jeg må opp og hoppe 07:00 18 mai for å rekke et fly til Stockholm. Jeg skal nemlig på TAYLOR SWIFT-konsert *hyler av glede* med min kjære kollega Tonje.  
  
Hvordan skal du style håret for årets 17.mai?   

-Jeg elsker en 90’s blowout look, så planen er å bruke en varmlufts børste og hårruller for volum for bouncy blow out curls! Jeg er ikke så glad i for mye stylingsprodukter i håret, men bruker alltid en tørrshampoo i røttene for volum og setter håret med en god hårspray. Min favoritt er Björn Axén Megafix Hairspray. Gir godt med hold uten at håret blir for stivt!   


 
Kan du gå gjennom hvilke produkter du ville brukt i årets 17.mai look?  
 
-Først og fremst foretrekker jeg en bronzy og glowy look for 17. mai, og jeg bruker Clarins tan drops for å få den perfekte gløden.  
 
Hva med base?
-Som base velger jeg Erborian's BB-cream i fargen nude, som har vært min go-to i årevis for naturlig og glødende hud. Anbefaler Anastasia concealer for å dekke ujevnheter og NYX serum concealer for å lysne ansiktet.  
 
Har du noen favoritter når det kommer til bronzer & blush?
 
-For mer bronze elsker jeg Natálie Bronzy 01 bronzer , mens Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer gir en silkemyk finish. Når det kommer til blush anbefaler jeg ICONIC London Sheer Blush i fargen Rose Riot gir en nydelig glød til huden og kan enkelt påføres med fingrene.  
 
Anbefalinger til øyesminken?

-Jeg elsker singel-øyenskyggene fra Jan Thomas for å fremheve øynene, spesielt nyansen stardust for en bronzy/shimmer finish. En annen must have er vannfast mascara og Shisedio Eye Lash Curler for å få vippene til å holde seg oppe hele dagen. Når det kommer til bryn gir Maybelline Brow Fast Sculpt perfekte fluffy bryn uten å overdrive. 
 
Noe annet du vil legge til?
 
-Til slutt ville jeg avsluttet med Ole Henriksen Pout Preserve Peptide Treatment gir fuktighet og glans til leppene og Sensai's setting pudder er det beste for å sette sminken og holde huden glødende hele dagen. 
Tusen takk til Oda for fantastiske skjønnhetstips og produktanbefalinger. Følg med hver måned i spalten månedens tips for flere tips, triks og anbefalinger!   

Andre spennende artikler for deg

Salongresultater hjemmefra

Få salongresultater hjemmefra på 1-2-3! Sjekk ut topp 5 frisørprodukter her.  

Oda's beste beauty-tips

La deg inspirere av Oda sine aller beste tips & triks her.

Dette er månedens stjerner 🌟

Dette er produktene som flyr ut av hyllene akkurat nå. Oppdag månedens VITA stjerner her.